Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ZABRINJAVAJUĆE Novak dobio set, pa pao! Medicinska pomoć je bila neophodna (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Novak Đoković igra uprkos povredi zadnje lože (Foto: Beta/AP)

Za sada stvari za srpskog tenisera izgledaju dobro, ali samo rezultatski. Oni koji navijaju za njega meč prate kao na iglama, pošto je evidentno da ga muči povreda.


PREMIJER LIGA: Jedan od derbija kola će da bude odigran u Liverpul gde će istoimena ekipa od 13.30 da dočeka Čelsi. Kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.98.


Novak Đoković je osvojio prvi set u meču trećeg kola Australijan opena protiv Grigora Dimitrova. Ipak, kada je osvojio poslednji poen, pao je i odmah potom zatražio medicinski tajmaut. Dobio je masažu od jednog člana medicinskog tima, pa ostaje da se vidi da li će da zadnja loža da izdrži do kraja.

Pogledajte kako je to izgledalo:

PROČITAJTE JOŠ:

OFK Beograd doveo nekadašnjeg kapitena Partizana, Terzić najavljuje napad na Prvu ligu!

TEŠKO DA MOŽE GORE Zvezdi došla glave stara boljka! Jedna stvar je ozbiljno koči u borbi za plasman u Top 8 (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.