Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Zakazan hitan sastanak ABA lige i KLS

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Partizan je u utorak pobedio Cedevita Olimpiju u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige i zakazao finale sa Crvenom zvezdom. Kada će ono da se igra to sada niko ne zna.


FINALE PLEJ-OFA NBA LIGE Majami i Denver igraju treći meč u četvrtak ujutro (02:30), a u MaxBetu kvota na trijumf Jokićevog tima je 1.70


Crvena zvezda je poručila da finale regionalnog takmičenja neće da počne dok ne završi finale domaće lige. Podsetimo, dva takmičenja su odredila termine i preklapaju se.

Kako prenosi “Sport klub”, ABA liga i KLS liga su zakazali sastanak. Cilj je da se pronađe zajedničko rešenje. KLS se ranije oglasio saopštenjem u kom kaže da ABA liga ne poštuje srpsku ligu i košarku naše zemlje.

Sastanak bi trebalo da se održi 8. juna, to jest sutra u četvrtak. Zahtev je poslao KLS, a ABA je odgovorila da će da dođe na sastanak.

Nadamo se da ćemo sutra konačno da dobijemo odgovor kada će Partizan i Crvena zvezda na parket u ABA ligi, a kada crveno-beli protiv FMP-a ili Mege u KLS Superligi.

1 komentar

1 komentar

  1. Mile

    07.06.2023. at 20:42

    Pa kako ce ABA liga da poštuje KLS kada ni franjevci nemaju poštovanja prema nacionalnoj ligi, svega cega se dohvate unište i obezvrede , dno dna su sektaši dotakli. Pobegulje 🏃🏃‍♂️🤡

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.