Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZAOKRET Bio pred vratima Partizana, a onda otišao u drugi superligaški klub

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Miloš Pantović (Foto: Starsport)

Partizan je naprasno ostao bez već viđenog pojačanja. Vezista Voždovca Miloš Pantović je već bio viđen u Humskoj, gotovo da je dao svoj pristanak, a onda naprasno zaokret za 180 stepeni.


EP U21: Od 18 igraju Češka – Nemačka, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Nemačke 1.65.


Odlučio je da prihvati ponudu TSC-a koji igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Interesantno je da su crno-beli želeli Pantovića prošlog leta, ali je Voždovac tražio preveliko obeštećenje. Hteli su i zimus, ali su “zmajevi” odredili visoku sumu.

KRALJ: NI SAM NE MOGU DA RAZUMEM

Imali smo želju da vidimo Pantovića u dresu Partizana, jer smatramo da ima kvalitet, da se radi o perspektivnom mladom igraču i učinili smo sve da mu pokažemo da mu je budućnost u Humskoj. Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem. imali dogovor, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mislili – rekao je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za Telegraf i dodao:

Međutim, promenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub, ni sam ne mogu da razumem, niti odgonetnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugi utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rešenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra.

Miloš Pantović je rođen u Novom Sadu, ali je dobar deo karijere proveo u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Igrao je i u Ligi šampiona za omladince. Posle je nastavio u Grafičaru, a potom se preselio u Voždovac.

2 Komentara

2 Comments

  1. Boj

    25.06.2023. at 13:38

    Ko god je takav,VELIKO HVALA DA NIJE DOŠAO!Takav karakter PARTIZANU i ne treba!

  2. U PFC-u opšta bežanija

    25.06.2023. at 19:14

    Kada vam se ukaže prilika da bežite, trčite koliko vas noge nose… tri, četiri, sad – spašavaj se ko može!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.