Budimo u kontaktu

NEMAČKA

ZAŠTO JE NEMAC DOBIO OTKAZ? Svi su mislili da je razlog u lošim rezultatima, a zapravo je nešto sasvim drugačije…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Julijan nagelsman (Foto: Beta/AP)

Bajern je nedavno čak prilično lako izbacio Pari Sen Žermen u osmini finala Lige šampiona. Ipak, nešto slabije igre na domaćoj sceni koštale su posla 35-godišnjeg trenera Julijana Nagelsmana. Neposrednan povod bio je poraz u Leverkuzenu (2:1), posle kojeg je mladi strateg sa izabranicom otišao u Austriju na skijanje, što mu je, prema pisanju nemačkih medija, posebno zamereno.


Na meču Severna Irska – Finska, naša kladionica nudi kvotu 4.30 za igru GG2.


Međutim, razlog za otkaz bila je upravo njegova izabranica Lena Vircenberger, novinarka Bilda. Tako bar tvrdi legenda Bajerna Markus Babel.

– Znam da je to što Nagelsman u vezi sa novinarkom Bilda bila velika tema u svlačionici i ništa manji problem igračima. Jako im je smetalo što je devojka njihovog trenera novinarka najčitanijeg medija u državi. Igrači zbog toga nisu verovali Nagelsmanu, jednostavno jer su uvek sumnjali da će ono što mu kažu da završi u novinama – rekao je Babel nemačkim medijima.

Nije baš sasvim sigurno da je u pravu. Izvesno je da Nagelsman neće dugo da čeka na novi angažman. Za njega se, navodno, već raspituje Real Madrid koji traži zamenu za Karla Anćelotija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.