Budimo u kontaktu

ENGLESKA

ZAVRŠENA PRIČA Kraj za Pogbu u Junajtedu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Drugi mandat Pola Pogbe u Mančester junajtedu je po svemu sudeći završen. Klub je potvrdio da će Francuz zbog povrede mišića morati da odusustvuje sa terena bar četiri nedelje, a to znači praktično do kraja sezone.


Engleska 2: Na meču Hadersfild – Barnsli, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru 1-1.


Za Pola je ova sezona verovatno završena. Lekar mi je rekao da ga čeka minimalno četiri nedelje pauze, a kako je poslednja utakmica krajem maja, ne verujem da će više da igra ove sezone – kaže menadžer Ralf Rangnik.

To znači da je gotovo sigurno francuski vezista završio karijeru u Junajtedu. Već mesecima se govori o njegovom odlasku, jer mu 30. juna ističe ugovor, a klub ne namerava da mu ponudi novi. Na stolu već ima ponude Juventusa i PSŽ.

Pogba je u Mančester junajted došao kao 16-godišnji dečak. Važi za najveću grešku u karijeri ser Aleksa Fergusona, jer je leta 2012, kao 19-godišnjak, pušten da ode u Juventus potpuno besplatno. Ta greška je četiri godine kasnije plaćena 105 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

BITKA ZA KILIJANA Francuzi tvrde: PSŽ izjednačio Realovu ponudu i daje 100 miliona evra pride!

TEŠKE REČI Rosicki javno vređao Kangu, fudbaler Zvezde mu žestoko uzvratio! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.