Budimo u kontaktu

ITALIJA

ZAVRŠENO Radonjić u Seriji A!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nemanja Radonjić u dresu Marselja (Foto: eta/AP)

Svi putevi vode u… Ne u Rim, već u Italiju. Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić prelazi u Seriju A.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Slovana protiv Dinama iz Batumija je 1.70. Meč u Bratislavi počinje u 20:30.


Brzonogo krilo trenutno se nalazi na lekarskim pregledima i vrlo brzo se očekuje da stavi potpis na ugovor sa Torinom. Tu informaciju donosi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Ranije su italijanski novinari pisali da je Marselj za Radonjića tražio 10 miliona evra. Naš igrač bi trebalo da zarađuje 1.500.000 evra godišnje.

Nadamo se da će Nemanja Radonjić da postane važan šraf “bikova”. Podsetimo, iz Crvene zvezde je 2018. godine prešao u Marselj, gde je odigrao ukupno 51 meč i upisao je sedam golova. Išao je dva puta na pozajmice, najpre u Hertu, a onda i u Benfiku. Sada sreću traži u Torinu…

Ne bi trebalo Radonjić da ima problem s prilagođavanjem u novoj sredini. U Torinu igraju još dva reprezentativca Srbije, Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić.

PROČITAJTE JOŠ:

MOĆI ĆE DA IGRAJU I “ORLOVI” Obnova stadiona na Detelinari posle pola veka! Grad Novi Sad uložio više od 200 miliona dinara

Bajern odvaja 100 miliona evra za napadača! Levandovskom se sprema zamena

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.