Budimo u kontaktu

ATP

ZAVRŠNI MASTERS Medvedev ostao bez polufinala

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Stefanos Cicipas (Foto: Beta/AP)

Stefanos Cicipas je posle velike borbe savladao Danila medvedeva iz Rusije sa 6:3, 6:7 (11:13), 7:6 (7:1) u Crvenoj grupi Završnog mastersa u Torinu. Ruskom teniseru je ovo drugi poraz, pa je ostao bez šanse za plasman u polufinale.


ZAVRŠNI MASTERS: U četvrtak od 14 igraju Nadal – Rud, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Nadala 2.60.


Meč je trajao dva sata i 24 minuta, a grčki teniser će u poslednjem kolu da se bori sa Andrejem Rubljovim za plasman u polufinale. Prvo meto u grupi je obezbedio Novak Đoković.

Mogao je Cicipas ranije da završi meč, ali u taj-brejku drugog seta nije iskoristio tri meč lopte. U trećem je gubio sa 5:3, ali je uspeo da preokrene na 6:5. Potom je bio ubedljiv u taj-brejku.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak pregazio Rubljova i osigurao polufinale završnog mastersa!

Đoković prokomentarisao odluku da može da igra u Australiji: Osetio sam olakšanje

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.