Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zdjelar se emotivnom porukom oprostio od Partizana

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Saša Zdjelar (Foto: Starsport)

Nakon što su obavljene sve zdravstvene procedure, urađena zvanična promocija, ali i odrađen prvi trening sa novim timom CSKA iz Moskve, dosadašnji kapiten Partizana i miljenik “grobara” se emotivnom porukom oprostio od crno-belih.


Na meču Novi Pazar – Partizan, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru ug 1P2+.


Pismo Saše Zdjelara prenosimo u celini.

Iskreno, imam puno toga da kažem, a ne znam odakle da počnem. Dolaskom u Partizan i vremenom koje sam proveo u njemu, ostvario sam i živeo svoj najveći san, jedinu želju da zaigram u Humskoj br. 1.!

Stoga imam zaista puno toga da kažem, a ne znam odakle da počnem i kome sve da se zahvalim, jer su baš ti ljudi bili deo mog ostvarenog sna i bez njih on i vreme u Partizanu ne bi bilo takvo kakvo jeste!

Zato moram da počnem od onih koji čuvaju naš klub, koji se nalaze na ulazu u naš Sportski centar Partizan-Teleoptik a to su Erak, Vida, Željko, Sajčić, Nebojša.

Tu su zatim naši ekonomi Dare i Rade, fizioterapeuti Igor, Dulje, Ljuba i Jovana, potom doktori Siniša i Roske..

Potom kondicioni treneri Miša i Sale, zatim naši Gagi i Dugi koji su u restoranu brinuli za nas.

Tu su naše “popularne mame” Slavica, Mara i Daliborka, koje su bile tu bukvalno za sve sto nam treba…

Zatim Biljani, Šljuki i Vučini, koji su takodje bili tu za mene u svakom momentu.

Hvala i trenerima , Đuki ,koji me je dočekao, Bati, Savi, Saletu i Iliji, koji su mi pomogli da učim od njih,kao i svim njihovim pomoćnim trenerima.

Mojoj ekipi, svim mojim saigračima, koji su se kako na terenu, tako i van njega borili i dali deo sebe za naš tim. Slobodno mogu reći da sam stekao i prijatelje za ceo život.

Želim da se zahvalim svim navijačima na podršci i na kritikama i na svemu što smo zajedno proživeli!

Hvala svima i Partizan se zauvek voli! – napisao je Zdjelar.

Saša Zdjelar je u Partizan došao januara 2018. iz Olimpijakosa na pozajmicu, ali je klub iz Humske već leta iste godine otkupio njegov ugovor. Za crno-bele je odigrao 197 utakmica, postigao šest golova i upisao 21 asistenciju.

 

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.