Budimo u kontaktu

ABA LIGA

ŽELE DA SE “RVAJU” SA ZVEZDOM I PARTIZANOM Budućnost dovodi plejmejkera iz Evrolige kog su “grobari” dobro upamtili (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Vreme za promene u Podgorici (Foto: Starsport)

Shvatili su u Podgorici da ne mogu u sastavu sa početka sezone da se takmiče sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Zato u Moraču stižu pojačanja kao na traci.


EVROLIGA Partizan u četvrtak od 21 čas dočekuje Monako. Kvota na “keca” na crno-bele u kladionici MaxBet je 1.85.


Prvi je u najveći grad Crne Gore došao Erik Grin. Za njim je stigao Džej Džej O’Brajan. Sada je na meti Budućnosti novi plejmejker-bek, evo o kome je reč…

Kako saznaje “Totalbasket”, Podgoričani su naciljali Endrjua Endrjuza. Reč je o članu Panatinaikosa na kog više ne računa trener Panatinaikosa – Dejan Radonjić. Crnogorski stručnjak je dobio jak budžet da pojača tim za nastavak Evrolige, a to znači da će pojedini igrači morati da napuste Atinu.

Endrjuz i Panter (Foto: Starsport)

Endrjuz je jedan od onih koji su otpisani i Budućnost to želi da iskoristi kako bi se pojačala za završnicu Evrokupa i ABA lige. Amerikanac je odigrao svega dve utakmice u Superligi Grčke, dok je u Evroligi upisao svega četiri utakmice. Poslednji put je na parketu bio protiv Monaka 21. oktobra.

Endrjua Endrjuza su dobro zapamtili navijači Partizana. On je pre godinu dana razbio Partizan u meču nokautfaze Evrokupa. Amerikanac je tada ubacio 24 poena u prepunoj Areni.

PRECRTAN! Partizan se rastaje sa jednim strancem (FOTO)

1 komentar

1 komentar

  1. Vvbb

    04.01.2023. at 08:36

    Au bre Darko Andrews nije plej

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.