Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OBRADOVIĆ: Odigrali smo lošu utakmicu, bacali smo im lopte u ruke… Ne interesuje me šta je bilo proletos

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Željko Obradović sa saradnicima u Madridu (Foto: Starsport)

Partizan je došao u Madrid po eventualni brejk, ali se nije dobro proveo. Vladajući šampion Evrolige je pokazao trenutnu snagu i neočekivano lako savladao crno-bele.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Anadolu Efes – Baskonija biti ubačeno više od 169 poena.


Trener Željko Obradović je mirno analizirao utakmicu.

– Verujem da smo odigrali baš lošu utakmicu. Kao što sam rekao na poluvremenu, imali smo izgubljene lopte. Bacali smo im lopte u ruke, bez bilo kakve energije u odbrani. Bez razmišljanja o prednosti i načinu na koji da ih napadnemo. Naša odbrana je bila blaga – rekao je Obradović.

Najtrofejniji trener Evrope je pohvalio protivnika.

– Real Madrid je odličan tim. Odigrali su različitom brzinom. Zaslužili su da dobiju utakmicu.

Sveže je sećanje na prolećnu seriju u borbi za mesto na fajnal foru i na dve pobede Partizana u istoj ovoj dvorani.

– To je nešto čime se drugi bave. Mi smo igrali večeras, kao i protiv bilo kog drugog tima. Tako smo to videli, ne vraćamo se unazad. Rekao sam nekoliko stvari, pre meča. Ne sviđa mi se  to, muka mi je kada neko priča tako – rekao je Željko Obradović.

1 komentar

1 komentar

  1. Vlada

    21.12.2023. at 23:33

    Partizana je kostala pobeda protiv Valensije,potpunim praznjenjem energije.Real u rosteru ima 18 igraca slicnog kvaliteta koji je izrazito visok sto im omugucava totalnu kosarku.Partizanu nedostaje kvalitetan plej koji bi morao da se dovede ukoliko zeli u fajnal four.Andjusic i Jaramaz nisu igraci za vrhunske rezultate tako da pomenuti plej i povratak Avramovica i Trifunovica mogu da rese sveprobleme.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.