Budimo u kontaktu

KATAR 2022

ŽENA I MUNDIJAL Bojana je iz Novog Sada i živi u Dohi… Zastava Srbije sa tri prsta je fenomenalna! Kad budu čuli našu podršku s tribina “orlovi” će da pobede Brazil

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Bojana Radočaj Ubović sa navijačkom zastavom Srbije koju je kreirao MaxBet (Foto: MaxBet sport)

(od specijalnog izveštača iz Dohe)

Žena za volanom i žena kad priča o sportu… Dve stvari koje nerviraju muškarce. U Dohi smo imali priliku da razgovaramo sa jednom našom ženom koja živi tu, I ne da nas nije nervirala, već nismo prestajali da se smejemo…


SVETSKO PRVENSTVO Srbija u četvrtak od 20 časova startuje na Mundijalu protiv Brazila, verujemo u pobedu “orlova”, kvota u kladionici MaxBet je 7.50.


Govori iz srca.

Jako mi se sviđa ovde. Katar je bio jako bajkovit prema meni, tako da mi se vrlo dopada – smeje se. – Inače živim u Novom Sadu. Moje selo lepše od Pariza, tako da mi nije Doha lepša od Novog Sada – poručila je za MaxBet sport Bojana Radočaj Ubović.

Razni kostimi, šarena lica, zastave sa svih strana. Karneval iz Rija preselio se u Dohu?

– Meni je jako drago zbog toga, ovde se stvarno oseti neka prijateljska atmosfera, možeš da osetiš taj “vajb” na svakom koraku, baš mi je drago jer su se Katarani stvarno potrudili. Na stranu sve kontroverze i sve što se priča i sve probleme koje ima svaka zemlja, ai stvarno su se potrudili, tako da im treba odati priznanje. Vidimo da sve funkcioniše baš onako kako treba, tako da svaka čast Kataru.

Srbija igra prvu utakmicu u četvrtak, koliko kao žena pratiš fudbal uopšte?

Pa neee – ponovo se smeje. – Gledam ova prvenstva, to volim da gledam. Idem u četvrtak na Brazil, ali imam karte i za ostale dve utakmice u grupi.

Kako ćemo da prođemo protiv Brazila?

Mislim da ćemo da prođemo – ne prestaje da se smeje. – Pobedićemo, naravno. Kad čuju igrači našu podršku s tribina – kako da ne pobede. I ako nas ne bude puno, uvek znamo kako da napravimo atmosferu. Znamo kako se živi, živimo kratko, ali znamo kako.

Na kraju kratkog razgovora smo joj poklonili specijalnu navijačku zastavu Srbiju s tri prsta, koju je kreirao MaxBet.

Fenomenalna je. Originalna. Nikad ovako nešto nisam videla ranije. Stvarno sam oduševljena i hvala što ste mi je poklonili. Nosiću je na sve utakmice Srbije – poručila je Bojana.

Srbija je večna dok su joj deca verna. Bojana je jedna od te “dece”. Mnogo ih je takvih!

PREPORUČUJEMO:

OBEZBEĐENJE UČESNIKA Specijalci su spremni, tu su i avioni

IZNENAĐENJE “NA KUB” Irac u dresu “orlova”! Ponosno ističe: Ja sam pomalo Srbin!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.