Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PROGOVORIO POSLE 18 GODINA Materaci otkrio šta je rekao legendarnom Francuzu (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Zidan udara Materacija (Foto: Printscreen/YouTube/Zidan vs Materazzi WC 2006 HTV2)

Jedna grandiozna karijera je završena na tužan način. Utakmica između Francuske i Italije u finalu Prvenstva sveta 2006. u Nemačkoj bila je poslednja u karijeri za Zinedina Zidana. Legendarni Francuz je isključen u produžecima posle sukoba sa Markom Materacijem.


Kup Nemačke: Na meču Sarbriken – Kajzerslautern, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 2P2+.


Šta se tom prilikom desilo. Zidan i Materaci su najpre ušli u verbalni duel. Italijan je nešto dobacio, a Francuz ga, vidno iznerviran, udario glavom u grudi.

Skoro dve decenije je prošlo kako se nagađa šta je to Italijan rekao Zidanu. Najzad je to otkrio sam Materaci, govoreći za britanske medije.

– Ne sviđa mi se to što je bilo, nije pravedno. Ta epizoda nikada nije trebalo da se desi. U žaru tog finala, među izazovima i uvredama, Zidan mi je ponudio dres. Odbio sam i rekao mu da mi je draža njegova sestra. Onda se okrenuo i reagovao kako se svi sećaju. Od tada ga nisam video – rekao je Marko Materaci.

Posle 1:1 tokom 120 minuta fudbala, “azuri” su slavili u penal seriji. Francuzima je i te kako nedostajao Zidanov penal…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.