Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZLATAH ŠEHOVIĆ Gol posvećujem žrtvama zločina… Zaslužujemo drugo mesto

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Zlatan Šehović (Foto: Starsport)

Gol na samom startu, pa potvrda u završnici. Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar (Šehović 2, Rikardo 82), na taj način sačuvali su minimalnu nadu da u poslednja tri kola mogu da izbegnu najslabiji plasman još od 1990. godine, kada su bili četvrti.


SAUDIJSKA ARABIJA Al Tavon za koji igra Leandre Tavamba dočekuje Al Raed, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.65.


Strelac prvog gola, levi bek Zlatan Šehović, dobio je priliku umesto suspendovanog kapitena Slobodana Uroševića, otvorio je put ka pobedi:

Presrećan sam zbog pobede tima. Da nastavimo sada taj pobednički niz, da se ne predajemo i da se borimo do kraja za drugu poziciju. Ali najiskrenije, posvetio bih ovaj prvi gol u crno-belom dresu svim žrtvama nezapamćenih zločina koji su se desili u poslednjih nekoliko dana. Neka svi počivaju u miru.

Ni ovog puta crno-beli nisu lako došli do trijumfa, ali su upisali drugi u nizu:

– Namučili smo se, to nam se dešava ko zna koji put. Rano postignemo gol i onda stanemo. Nismo imali tečnost u igri, ušli smo u bespotrebne tranzicije, ali na kraju se sve svede da je pobeda najbitnija i da ćemo sve da popravimo.

Do kraja su ostala još samo tri kola, TSC i Čukarički imaju ogromnu prednost:

Moramo malo da gledamo u tuđe dvorište, da se nadamo nekom kiksu rivala i da dođemo do tog drugog mesta, jer mislim da to zaslužujemo.

Inače, utakmica u Humskoj počela je minutom ćutanja za sve žrtve nezapamćenih zločina koji su potresli našu zemlju, dok su na semaforu bila ispisana imena nastradalih. Igrači oba tima nosili su majice sa natpisom „Ujedinjeni u bolu i tuzi“.

PROČITAJTE JOŠ:

REĐA USPEHE Bivši trener Partizana lider u Libiji (FOTO+VIDEO)

NEOBIČAN HALANDOV MENI Teško da biste pili šejk od kelja ili jeli srca životinja… Tajna i u suncu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.