Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

ŽREB LIGE KONFERENCIJE Murinjo na mestu gde je doživeo debakl, Partizanov dželat ide u Češku

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Žoze Murinjo, trener Rome (Foto: Beta/AP)

Poznata je završnica evropskih klupskih takmičenja. Prvo su u Nionu izvučeni parovi Lige šampiona, a potom i Lige Evrope. Na kraju su određeni parovi četvrtfinala i polufinala Lige konferencije.


BUNDESLIGA: U subotu od 15:30 igraju Majnc – Arminija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.63. 


Ovo takmičenje se ove sezone održava prvi put. Veoma interesantno će da bude u Norveškoj gde se sastaju Bodo/Glimt i Roma. Ova dva tima su igrala u istoj grupi, a u Norveškoj je domaćin pobedio sa 6:1. Trener Žoze Murinjo i Rimljani želeće da se iskupe za debakl, ali im neće biti lako.

Fejenord je u osmini finala bio bolji od Partizana, a sada će da igra protiv praške Slavije. I ova dva tima su bila u istoj grupi. U Holandiji je domaćin pobedio sa 2:1 a u Češkoj je bilo 2:2.

Četvrtfinala se igraju 7. i 14. aprila, a poznati su i parovi polufinala. Sastaće se pobednici mečeva Lester/PSV – Bodo/Roma i Fejenord/Slavija – Marselj/PAOK.

Polufinala se igraju 28. aprila i 5. maja, a finale je na programu 25. maja u Tirani.

Parovi četvrtfinala

Bodo/Glimt – Roma

Fejenord – Slavija Prag

Marselj – PAOK

Lester – PSV

Parovi polufinala

Lester/PSV – Bodo/Roma

Fejenord/Slavija – Marselj/PAOK

PROČITAJTE JOŠ:

Zdjelar iskren: Nije lako da se posle onakvog ambijenta u Roterdamu vratimo na naše terene

Terzić: Podižemo granicu, obećavam navijačima mnogo radosti

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.