Budimo u kontaktu

ENGLESKA

ZVANIČNO Čelsi ima novog trenera, potpisao je petogodišnji ugovor!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Poraz od Dinama u Zagrebu bio je povod da čelnici Čelsije uruče otkaz Tomasu Tuhelu. Uzroci su mnogo dublji i leže u slabom početku sezone kluba koji je na letnjoj pijaci potrošio blizu 300 miliona evra, ali i u odbijanju da dođe Kristijano Ronaldo, koji je bio velika želja novog gazde Teda Bolija.


LE: Na meču Ludogorec – Roma, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru 2-2.


Klub iz zapadnog Londona je brzo pronašao novog trenera. To je dosadašnji strateg Brajtona Grem Poter koji je potpisao petogodišnji ugovor.

Poter je prošle sezone i početkom aktuelne napravio čudo sa “galebovima”. Ostvario je najbolji rezultat kluba u istoriji, a ove sezone je izjednačio prošlogodišnji start, takođe najbolji ikada.

Novi trener Čelsija ima 47 godina i do sada je u karijeri vodio samo tri kluba. Počeo je u švedskom Estersundu, potom nasledio Roberta Martineza u Svonsiju, a od 2019. je bio trener Brajtona.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.