Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

ZVANIČNO Zvezda dovela igrača iz Turske!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Džon Holand (Foto: Starsport)

Novo pojačanje stiglo je na Mali Kalemegdan! Crvno-beli angažovali su “dželata” gradskog rivala u plej-ofu Evrokupa.


Kvalifikacije za LŠ: Na meču Šerif T. – Zrinjski, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru 1-1.


Američki košarkaš, Džon Holand, novo je pojačanje Crvene zvezde. Doskorašnji igrač Burse pokriva pozicije dva i tri, a crveno-beli dres braniće u sezoni 2022/23.

Beogradskoj publici, Holand je ostao upamćen kao igrač koji je trojkom u finišu meča odveo Bursu u produžetak protiv Partizana. “Parni valjak” poklekao je u nastavku, dok je Bursa fantastičnu sezonu krunisala plasmanom u finale Evrokupa.

Amerikanac je pre tima iz Turkse nastupao za Roan, Kahasol, Gravelin, Bešiktaš, Kanton, Boston, Klivlend, Ostin Sparse, Hapoen Jerusalim i UNIKS.

U sezoni za nama prosečno je beležio 11.4 poena, 3.6 skokova uz 1.4 asistenciju.

PROČITAJTE JOŠ:

SJAJNE VESTI Novak će moći da učestvuje na Australijan openu sledeće godine!

PREKRETNICA NBA liga menja format i pravila!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.