Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA DELUJE MOĆNO, ALI… Mozaik nije sklopljen, jedno pojačanje nije ispunilo Baharova očekivanja, biće još dolazaka

Darko Noveski

Objavljeno

,

Barak Bahar složio sve kockice (Foto: FK Crvena zvezda)

Gazi Crvena zvezda redom. Pred četom Baraka Bahara padali su redom Užice, Borac iz Banjaluke, Zenit, Nefči, Fenerbahče i u subotu uveče TSC. Do premijere u Superligi Srbije narednog vikenda šampionu Srbije je ostalo još da odradi “generalku” protiv Fjorentine na stadionu “Rajko Mitić” u sredu od 20 časova.


ŠVEDSKA: Kvota naše kladionice na pobedu Geteborga protiv Halmštada je 2.20. Meč počinje u 17:30.


Mašina Baraka Bahara deluje maksimalno podmazano. Kao čopor gladnih vukova. Sada se nadaju navijači da će tako da ostane i u narednim mesecima kad dolaze oni najvažniji testovi, pre svega u Ligi šampiona. Mozaik deluje sklopljeno, mada je jedna “puzla ispala” u vidu Strahinje Erakovića. Mladi štoper je danas predstavljen kao novo pojačanje Zenita, a Crvena zvezda će da inkasira sedam miliona evra.

Nadaju se na “Marakani” da bi mogli da nagovore šampiona Rusije da vrati Čupu šest meseci u Beograd, ali su po saznanjima MaxBet sporta male šanse da se to dogodi. Tim iz Sankt Peterburga odmah računa na Srbina. Blizu je dolazak Miloša Degeneka, ali po nekim ifnormacijama Barak Bahar reprezentativca Australije vidi uz desnu aut liniju. Zbog toga je MaxBet sport jutros pisao da Marko Marin sa saradnicima češlja evropsko tržište. Ne traži se samo rešenje u poslednjoj liniji.

NETA LAVI VELIKA ŽELJA, ALI…

Marko Stamenić se pokazao sjajno na poziciji zadnjeg veznog ili “šestice”. Oduševio je sve na “Marakani” i može se reći da je zacementirao svoje mesto u startnoj postavi za početak sezone. Isto ne može da se kaže za njegovu zamenu Edmunda Ada. Momak iz Gane nije sasvim impresionirao stručni štab Crvene zvezde. Uglavnom menja Marka Stamenića, ali to nije ni blizu kvalitet mladog momka sa Novog Zelanda. Gelor Kanga ne može da pomogne zbog manjka kvaliteta defanzivnih osobina, pa se traži još jedno rešenje.

Edmund Ado nije mnogo pokazao od dolaska na “Marakanu” (Foto: Starsport)

Idealno bi bilo velika želja Barka Bahara – Neta Lavi. Nije to tajna, mesecima se piše o vezi Izraleca i Crvene zvezde, ali ona nije realna. Neta Lavi ima čvrst ugovor sa Japancima i Zvezda bi morala da plati obeštećenje, a procena je 1,5 miliona evra. Ove sezone je za Gamba Osaku odigrao 23 utakmice. Izraelac nije jedina opcija na podužem spisku potencijalnih pojačanja.

NEĆE SE ČEKATI KRAJ AVGUSTA

Iz Crvene zvezde za MaxBet sport nisu otkrili koje su pozicije u fokusu do kraja prelaznog roka, ali nam je rečeno da se neće čekati kraj avgusta. Zašto kraj avgusta?

Tada se ulazi u završnu nedelju prelaznog roka i kvalitetni slobodni igrači neće imati puno prostora da razmišljaju o najboljoj opciji. Ipak, kako nam je rečeno, plan je da Crvena zvezda najkasnije do sredine avgusta oformi ceo igrački kadar.

Miloš Degenek uskoro stiže na “Marakanu” (Foto: Starsport)

Uroš Kabić će danas da postane novi fudbaler Crvene zvezde i time će da se popuni ofanzivni deo tima. Uskoro se na “Marakani” očekuje Miloš Degenek i ostaje do sredine avgusta da se vidi da li će još jedan štoper i vezista da pojačaju šampiona Srbije.

16 Komentara

16 Comments

  1. Marko

    23.07.2023. at 16:07

    Dovedite levog beka i centarfora.Dovodite ono sto je stvarno potrebno , a ne ono sto tabloidi pisu.

    • Ucz

      23.07.2023. at 18:01

      Igramo bez bekova ako nisi primetio.

  2. Pitanje

    23.07.2023. at 16:43

    Sta je sa Spajicem? Racuna li se na njega?

    • Goran

      24.07.2023. at 10:17

      Pa prvo mora da igra nešto da bi se računalo na njega. Kako je igrao prošlu tekmu bez agresivnosti i spor bit će mu teško. Ali nadam se da će da zasluži da igra a ne da igra zato što je spajić

  3. Krcunov sljam

    23.07.2023. at 17:51

    Vrlo brzo će se pokazati gde škripi pa će AV morati da hitno nabavi još jedno 5 ili 6 igrača..

    • Džoni

      23.07.2023. at 19:46

      Uložiće u ono što vredi,a vi prodajom Diabatea dovedite Mesija.

    • Hrvatski isprdak partizai

      24.07.2023. at 11:08

      Može nam se……nastavi sa kmečanjem.

      • nekom sudba a nekom Udba

        24.07.2023. at 15:52

        Udbas, ne javljaj se 😉

    • Tuđmanovi šljamovi

      24.07.2023. at 14:52

      Normalno. Zvezda je to zaslužila.

  4. Superstar

    23.07.2023. at 18:51

    Jos jedan stoper sigurno nece dolaziti. Pored Degeneka, doci ce jos jedan zadnji vezni i spic.

    • Mare

      24.07.2023. at 00:07

      Pa koliko tih zadnjih veznih nam treba? Mićko, Stamenić, Ado …Treba nam centralni vezni, Kangva je više nego sporan. A i dajte malo Srbe u tim, valjda postoji neko da vredi. Veljko je imao taj potencijal. Šteta što nije imao više sreće

      • terza

        24.07.2023. at 13:03

        micko cele pripreme nije odigrao na zadnjem veznom vec igra centralnog beka , sta li ti pratis 🙁

  5. Strahinja

    24.07.2023. at 01:21

    Treba još jedan levi bek, ako Azarov ode onda Rodić nema zamenu

    • Ix

      24.07.2023. at 15:35

      Ja ne znam da li si ti mutav ili šuntav!?!
      Igramo u formaciji 3-5-2 bez klasičnih bekova, wing bek levi je Mitrović, menja ga Azarov, a desni je Bukari menja ga Kosta….Rodić igra levog štopera, kad igra….ne komentariše se kad se ne prati

  6. Zoran

    24.07.2023. at 17:20

    Gledao sam protiv TSC i nisam nešto zadovoljan igrom.Mnogo je grešaka zbog nedostatka komunikacije,uigranosti…par puta nesporazum,golman-Dragović,malo šuteva sa 16-20m….fizički deluju spremno za razliku od prošlih sezona.Ako je 1.5mil problem za otkup,a toliko bitan za Bahara,pa hajde da putem sms prikupimo ,recimo pola.Malo je vremena,nije ovo postava za LŠ,pitanje i za LE ako si maler u grupi.LK realna priča.Naravno želim im sreću i uspešnu jesen.Da su se skockali prošle godine druga priča bi bila.Ono za SMS sam ozbiljan,odbrana daleko od utegnute.Ali šta je tu je,nek im je sa srećom.

  7. Dejan

    25.07.2023. at 07:17

    A sta je sa Spajicem??

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.