Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zvezda ostala bez talentovanog igrača!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Mihajlo Milosavić, novi član TSC-a / Instagram / Printskrin

Svi oni koji su pomnije pratili proteklu sezonu u Omladinskoj ligi Srbije, dobro znaju ko je Mihajlo Milosavić. Za manje upućene, radi se o najboljem strelcu omladinske ekipe Crvene zvezde sa kojom je osvojio titulu šampiona Srbije.


PRIJATELJSKI MEČ: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Malme – Treleborg (18:00) je 1.73.


Međutim, iako je bio “viđen” kao neko ko će u narednim godinama dobiti šansu i u prvom timu, talentovani fudbaler je napustio Crvenu zvezdu i kao slobodan igrač prešao u TSC iz Bačke Topole! Milosavić je 2004. godište i važi za jednog od najtalentovanijih igrača u svom uzrastu. Njemu je istekao ugovor sa crveno-belima, a pošto nije došlo do produžetka saradnje, prihvatio je poziv TSC-a i već neko vreme je na pripremama sa svojim novim klubom. U subotu je bio i strelac jednog gola u pobedi TSC-a nad Voždovcem (3:0) u prijateljskom odmeravanju snaga.

Momak rođen u Bačkom Jarku prvo je igrao u mlađim kategorijama Partizana, da bi u januaru 2021. godine prešao u redove velikog rivala, Crvene zvezde. Tehnički je veoma obučen, sa izrazito dobrim smislom za organizaciju igre, a najjače oružje su mu prekidi koje izvodi na sjajan način. Tokom nedavno završene omladinske lige postigao je 11 golova, dok je u duelima Lige šampiona protiv Sent Patriksa postigao gol i upisao asistenciju. Član je kadetske reprezentacije naše zemlje.

Milosavić nije ni prvi, a sigurno ni poslednji mladi igrač koji iz raznih razloga neće dobiti šansu u prvom timu srpskog šampiona. Bar ne lakšim, kraćim putem. Neki nešto stariji igrači od njega, biće i ovog leta na pripremama pod budnim okom Dejana Stankovića, dok će pojedini morati na dodatno kaljenje. Andrej Đurić je već prosleđen u slovenačko Domžale, dok je Ilija Babić pozajmljen novosadskoj Mladosti.

Zanimljivo, on nije prvi igrač koji prelazi iz Zvezde u TSC. Pre dve godine Stefan Santrač, defanzivni vezista rođen 2000. godine, nije dobio šansu u prvom timu crveno-belih i potpisao je ugovor sa TSC-om. U klubu sa severa Srbije je i Jug Stanojev za koga, takođe, u Crvenoj zvezdi nisu imali ni sluha, ni strpljenja.

Milosavić još nije zvanično fudbaler TSC-a, mada prema informacijama iz Bačke Topole, sve je spremno i dogovoreno, pa će ta formalnost biti regulisana u najkraćem mogućem roku.

PROČITAJTE JOŠ:

RASTANAK Defanzivac napustio Banjicu i preselio se u Austriju

PREDSTAVLJEN Kangva: Mogu da postanem kralj Crvene zvezde!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.