Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“PARNI VALJAK” SE OGLASIO NA DAN DERBIJA Crno-beli pozvali navijače i prozvali glavnog arbitra (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Trenutak kada je Pavle Ilić dao crveni karton Severini (Foto: Starsport)

Ostalo je još nekoliko sati do 173. susreta večitih rivala. Crvena zvezda će na početku plej-ofa da dočeka Partizan na stadionu “Rajko Mitić”.


SRBIJA, SUPERLIGA: Sve kvote naše kladionice za meč Crvena zvezda – Partizan (18:00) pogledajte OVDE.


Crno-beli su se na društvenim mrežama oglasila na dan utakmica i na taj način iskoristili priliku da pozovu navijače i traže podršku. Partizan nije preskočio ni da sapomene glavnog arbitra koji je sudio prošli derbi na istom ovom stadionu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Taj susret završen je bez pobednika (2:2), a crno-beli su bili veoma nezadovoljni suđenjem Pavla Ilića. Klub iz Humske se žalio na nekoliko situacija, a najviše se pričalo o trenutku kada je pokazao drugi žuti karton Severini.

4 Komentara

4 Comments

  1. misko

    20.04.2024. at 14:17

    Interesantno je da Zvezda nema primedbu na sudiju,izostalo je Saopstenje.Njima su dobri samo dokazani lopovi od sudija.U bar dvadeset derbija Partizan je drasticno ostecen od sudija.Setimo se Zecevica i Babarogica,njihovih clanova,zatim Bajica,Nikolica,Mladenovica,Pavicevica,Beslina,Sipke,Jokica,Mrakica,Grujica,Rumenigea,Petrovic,Mazic,Simovic i ova poslednja baraba Pavle Ilic.

    • FK Zvezda Tirana 1945

      20.04.2024. at 15:35

      Pa to je njima normalno.
      Navikli tako od 1945 da kradu.
      Tako da njima kad sudije sviraju regularno to njih zbunjuje i to onda nije regularno za njih.

    • zex rosavi cionista

      20.04.2024. at 15:36

      je*o te radoman smradoman grujic tudjmani cokot i ovaj zadnji jovanovic koji vazda krali Zvezdu a najgori su oni kad Piksi da go sudija ponisti i kaze mnogo je 😆🤣😅 ili kad vam sa pola terena lobuje golmana a sudija svira ofsajd 😄😁😆

  2. indija, pakistan

    20.04.2024. at 15:41

    Doduse i vas sudija raka lazni sudijski expert iz uprave se zalio kako namestate, da ne spominjemo mateusa, asprogenisa, i onaj iz kluba sto je pisao cak i knjigu o zeko lopove..
    Ko sve da pobroji 😆😅🤣😂
    A najjaci je sud udruzenog rada sto krade dve titule Vardaru i Zvezdi, iako Uefa zna ko je bio pobednik i tamo lepo pise Zvezda, ili kad za vreme bombardovanja prekidate orvenstvo i poklanjate tudjmanima titulu na pola prvenstva

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.