Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA VEĆ VODI Golčina Argentinca i to levom… Šampionski šampanjac na idealnoj temperaturi (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Aleks Vigo slavi pogodak pred praznim tribinama (Foto: Starsport)

Ekspresno je Crvena zvezda došla do prednosti protiv Kragujevčana. Kangva je iskosa iz slobodnog udarca pogodio stativu, lopta se odbila do Aleksa Viga, koji je postigao izuzetno efektan pogodak i to – levom nogom, sa dvadesetak metara. Titula je sve bliža “Marakani”, šampanjac je već na idealnoj temperaturi, čeka se samo otvaranje…


LIGA ŠAMPIONA Mančester siti u utorak (21.00) dočekuje Bajern, a kvota na pobedu Gvardiolinog tima u MaxBetu je 1.80.


Pogledajte pogodak Argentinca…

Crvena zvezda, inače, već u ovom kolu može da postane šesti put uzastopmo šampion Srbije. Uslov je da savlada Kragujevčane, a TSC i Čukarički, koji igraju u utorak mečeve 30. kola Superlige Srbije, ne ostvare pobede.

Sa druge strane, Kragujevčani mogu da uživaju do kraja sezone. Obezbedili su plej-of, ne mogu do Evrope, pa im ostaje da rasterećni pokažu sve što umeju.

PROČITAJTE JOŠ:

DOK SE ČEKA ODGOVOR IZRAELCA Ima li Zvezda plan “B”?

ALARMANTNO STANJE NA KOSOVU I METOHIJI Čelnici FSS hitno poslali pismo predsedniku UEFA: Želimo da izbegnemo eskalaciju eventualnog nasilja!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.