Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Zvezdin kapiten ponovo napravio čudo, ovo je vredno Katara! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Kanada je u derbiju kvalifikacija Severne i Centralne Amerike za Svetski šampionat savladala SAD 2:0 (1:0) i napravila ogroman korak ka Kataru. Kapiten Kanađana i Crvene zvezde Milan Borjan nije imao previše posla u prvom poluvremenu, ali je pred kraj tog dela igre još jednom bravurom kao u prošloj rundi na gostovanju Hondurasu, sačuvao mrežu.


Na meču Honduras – El Salvador, naša kladionica nudi kvotu 1.95 za igru ug 2-3.


Posle kornera Kristijana Pulišića, loptu je glavom zahvatio Veston Mekeni, fudbaler Juventusa. Borjan je volšebno zaustavio udarac i zadržao prednost domaće selekcije.

Umeo je Srbin s kanadskim pasošem i da proslavi odbranu, kao što to često čini u dresu Crvene zvezde.

Gol odluke postignut je već u uvodu utakmice. Briljantno dodavanje Džonatana Dejvida, fudbalera Lila u gol je pretvorio Kajl Larin, napadač Bešiktaša.

Predvođena Srbinom na golu, Kanada je odbijala nalete Amerikanaca i propuštala priliku da ranije zada završni udarac. To je ipak u nadoknadi učinio Sem Adekugbe, fudbaler turskog Hatajspora.

Za pobedu vrednu Katara. Kanada je, podsetimo, do sada samo jednom igrala na Svetskom prvenstvu. Bilo je to u Meksiku 1986, kada je zauzela poslednje, 24. mesto.

SEVERNA I CENTRALNA AMERIKA

Nedelja

Kanada – SAD 2:0 (1:0)

(Larin 7, Adekugbe 90+5)

Ponedeljak

00.00 Meksiko – Kostarika

01.05 Honduras – El Salvador

Standings provided by SofaScore LiveScore

AKN Senegal nadigrao Ekvatorijalnu Gvineju i zakazao polufinale sa Burkinom Faso (VIDEO)

EVO ZAŠTO MIJAILOVIĆ NIJE PREŠAO U PARTIZAN Matijašević: Cene našim igračima određujemo mi!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.