Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDIN STRANAC: Znam da se raspituju za mene, hoću da se fokusiram na drugi deo sezone, a onda…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Još letos je “kupio” navijače Crvene zvezde onim savršenim trkom u kontri, na pas Kataija u kvalifikacionom meču protiv Pjunika. Dodatno ih je zadivio perelepim golom u večitom derbiju. Sve što je Osman Bukari uradio tokom polusezone, pa i na Mundijalu u Kataru, bilo je dovoljno da privuče pažnju bogatijih klubova.


Engleska 2: Na meču Reding – Svonsi, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 3+.


Međutim, krilni fudbaler iz Gane za sada ne razmišlja o odlasku iz Ljutice Bogdana.

Video sam vesti o interesovanju klubova za mene, ali sačekaću da se završi sezona pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Prošlo je šest meseci otkako sam došao u Crvenu zvezdu i želim da se koncentrišem i završim sezonu. Videćemo šta će da bude na kraju sezone – rekao je Bukari za medije u Gani.

Osman Bukari je prošlog leta došao u Crvenu zvezdu iz Genta u transferu vrednom tri miliona evra. Na 24 utakmice je postigao sedam golova i upisao pet asistencija, a na Svetskom prvenstvu u Kataru je bio strelac u meču protiv Portugalije.

Bukari će inače da ostane upamćen u istoriji Crvene zvezde kao poslednji fudbaler koji je nosio dres sa brojem 11. Početkom decembra, Skupština kluba je donela odluku da se u čast legendarnog Dragana Džajića taj broj zauvek povuče iz upotrebe.

2 Komentara

2 Comments

  1. Jungovac

    27.12.2022. at 16:18

    Ma, daj molim te, ko se to raspituje za tebe?! Čime si to zaslužio da se za tebe raspituju?! Da nije možda igrama protiv Makabija i u grupnoj fazi LE u kojima se nisi video na terenu!

  2. Frojdovac@Jungovac

    27.12.2022. at 18:44

    Pa, nije baš tako! Bukari se dokazao protiv Pjunika! Ali, Bukari je dokazao takođe i da ima isprekidane kontinuitete. MOraće u tome da se malo poboljša, jer posle Pjunika u Evropi se nažalost nije baš proslavio protiv Makabija, Monaka, Trabzona i Ferencvaroša! To mi smeta kod njega, na jednoj utakmici bljesne a onda ga nigde nema!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.