Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zvezdin vezista otputovao u Lion

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Zbog problema sa povredom, nije uspeo da pokaže sav potencijal. Povreda skočnog zgloba je razlog zbog kojeg je Veljko Nikolić u prvom delu sezone imao krajnje epizodnu ulogu. Odigrao je ukupno 234 minuta na osam utakmica.


Na meču Aston Vila – Lids, naša kladionica nudi kvotu 4.33 za igru GG1.


Obnavljanje povrede tokom jednog starta na loptu tokom priprema u Turskoj, bio je signal da klub učini konkretan potez. Nikolić je upućen na prestižnu kliniku u Lionu gde bi trebalo najpre da se utvrdi tačna dijagnoza. Potom, veruju u Ljutice Bogdana, i adekvatno lečenje.

Zvezdin 22-godišnji vezista je šansu u prvom timu dobio dolaskom Dejana Stankovića na klupu. Pod vođstvom aktuelnog šefa, odigrao je ukupno 65 utakmica, postigao osam golova i upisao devet asistencija.

SKANDAL Čelnik Partizana nudio sudiji da namesti večiti derbi! Progovorio Raka Đurović!

KLUPSKO PRVENSTVO SVETA Lukaku presudio, Čelsi zakazao finale s Palmeirasom!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.