Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ATP DUBAI Krajinović posle preokreta do drugog kola

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Filip Krajinović (Foto: Beta/AP)

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo turnira u Dubaiju. On je pobedio Maleka Džazirija iz Tunisa sa 6:7 (4:7), 6:2, 6:4.


ATP DUBAI: U utorak od 10 igraju Ože Alijazim – Basilašvili, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Ožea Alijazima 1.33. 


Meč Krajinovića i Džazirija, 44. i 297. tenisera sveta, trajao je dva sata i 18 minuta igre. Naš teniser je napravio brejk i poveo sa 3:0, ali je Tunišanin uzvratio ribrejkom u petom gemu. Imao je Krajinović u desetom gemu set loptu na servis rivala, ali je nije iskoristio. Potom je Džaziri dobio taj-brejk.

Dva brejka u drugim i jedan u trećem bili su mu dovoljni za pobedu. Na kraju je iskoristio drugu meč loptu.

Krajinović će u osmini finala igrati protiv pobednika meča Aslan Karacev – Mekenzi Mekdonald. Srpski teniser se do sada nije sastajao ni sa ruskim ni sa američkim teniserom.

PROČITAJTE JOŠ:

Pantić operisan u Lionu

Mijailović o bakljama i transparentu: Bolje meni… Naručeno, sramno!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.