Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KRIZA Novi Pazar dobija novo rukovodstvo! Zakazana Vanredna izborna skupština

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: FK Novi Pazar / Fejsbuk/ printskrin

Nije šala! FK Novi Pazar bi prvog dana aprila trebalo da dobije novu upravu! U jeku sezone u kojoj su plavo-beli nikad bliže istorijskom uspehu, klub će da dobije novo rukovodstvo, što samo govori o trenutnoj situaciji u ovom superligašu.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mađarske protiv Bugarske je 1.50. Meč počinje u 20:45.


Situacija je daleko od idealne. Kriza je kulminirala tokom prethodne nedelje odlaskom počasnog predsednika Rasima Ljajića, koji je odluku da napusti klub obrazložio incidentom kada su pojedini navijači fizički napali golmana Filipa Kljajića. Po svemu sudeći, to neće da bude jedina personalna promena jer je za 1. april zakazana Vanredna izborna skupština.

Kako je najavljeno, tada će delegati da izabru novog predsednika, generalnog sekretara, sportskog direktora, potpredsednike i članove upravnog odbora. Novo rukovodstvo imaće primarni zadatak da stabilizuje klub posle ove krizne situacije u kojoj se trenutno nalazi. Na Vanrednoj izbornoj skupštini biće usvojen i plan rada za naredne dve godine, sa ciljem da Novi Pazar postane stabilan superligaš, ali i da konstantno bude u gornjem delu tabele i da se bori za izlazak u Evropu.

Novopazarski klub će prvog dana aprila dobiti trećeg predsednika u poslednje tri godine. Aktuelni predsednik je Ismet Kurtanović, a pre njega u toj ulozi bio je Esad Selek.

PROČITAJTE JOŠ:

UOČI MEČA U PODGORICI Božović za MaxBet sport: Srbija je bolja individualno, ali ima problem!

Kamp Nou se tresao: Mesi, Mesi, Mesi! Navijači Barselone zovu “boga” da se vrati (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Srbin

    28.03.2023. at 00:07

    Treba vas vratiti na fabricko podesavanje i postaviti gde treba da budu a to je Srpska liga i nikada im ne dozvoliti da udju u visi rang

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.