Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

PORAZI ZDRAVLJA I STUDENTA Problemi na košarkaškom jugu

Dragan Panajotovic

Objavljeno

,

Džordan Kalahan u akciji (Foto: KK Zdravlje)

Neuspešan vikend prvoligaša iz jugoistočne Srbije je iza nas. Poraze u nedeljnim utakmicama su ostvarili košarkaši Zdravlja u KLS i košarkašice Studenta u Prvoj ženskoj ligi Srbije.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Barselone protiv Napolija (21:00) je 1.80.


U Pančevu je Tamiš slavio protiv Zdravlja sa 82:69. Leskovčani su se dobro držali u prvoj četvrtini, ali je ekipa Bojana Jovičića u drugih deset minuta uspela da slomi otpor gostiju i stekne zalihe koje je sačuvala u drugom delu utakmice. Džejlen Endrjus sa 19 i Dante Trejsi sa 15 poena su predvodili Tamiš do pobede. U Zdravlju su se sa po 14 koševa istakli Marko Lukić i Skot Blekni.

Trener Studenta Ivan Simić (Foto: Privatna arhiva)

U Subotici je odigran poslednji meč četvrtog kola Prve ženske lige Srbije, a Spartak je savladao Student sa 85:63. Ubedljivu pobedu Subotičanke su zabeležile zahvaljujući sigurnoj igri u drugom poluvremenu kada je niškoj ekipi neshvatljivo pala koncentracija. Sanja Orozović sa 18 poena i Megan Kalahan sa 17 su prednjačile u pobedničkoj ekipi. U Studentu utehu u dobroj partiji može da nađe samo Mina Đorđević koja je postigla 16 koševa.

ZDRAVLJE PROTIV GRADSKOG RIVALA U KUPU

Posle četiri kola Zdravlje i Student imaju učinak od po jedne pobede i tri poraza u elitnim košarkaškim takmičenjima. Novu priliku za popravni Student ima u Nišu narednog vikenda protiv neporažene Duge iz Šapca, dok Zdravlje pre prvenstvenog očekuje i gradski derbi u Kupu Srbije, protiv Borca 016 u utorak 24. oktobra u 17 časova.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.