Budimo u kontaktu

ABA LIGA

SPORI POČETAK KAPITENA Panter bolje da preskoči četvrto kolo, nula mu ne gine

Emir Selmani

Objavljeno

,

Sve je promašio protiv Mege - Kevin Panter (Foto: Starsport)

Doživeo je Partizan prvi poraz na Jadranu u četvrtom kolu u ludom finišu meča protiv Mege. Tokom čitavog meča zaostajao je šampion ABA lige za mladim i razvojnim beogradskim timom i potpuno zasluženo je kapitulirao.


LIGA ŠAMPIONA: Benfika u 21.00 dočekuje Sosijedad, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 2.30.


Ishod meča bio bi gotovo izvesno drugačiji da je makar jedan koš iz igre postigao onaj od kog se to najviše očekuje – kapiten i lider tima Željka Obradovića Kevin Panter. Ali nije. Imao je košmarno veče Amerikanac u “Hali sportova”.

Šutirao je 0/8 iz igre, upisao samo jedan skok i nije zabeležio nijednu asistenciju. Na terenu je proveo 15 minuta, završio je meč ranije zbog pet ličnih grešaka.

Kevin Panter (Foto: Starsport)

REPRIZA OČAJA IZ BARA

Interesantno je da je i prošle sezone u četvrtom kolu ABA lige Panter odigrao “kriminalan” meč. Bilo je to protiv Mornara u Baru, ali Partizan nije pretrpeo veliku štetu jer je glatko slavio sa 83:62. Panter je takođe imao “krompir” na svom kontu, šutirao je tada 0/10 iz igre, bez ijednog skoka ili asistencije, uz jednu izgubljenu loptu.

Jasno je svima da Panter kasnije ulazi u ritam, tako je bilo i prethodne sezone. Upisao je za njegove mogućnosti skromnih 14 poena na četiri meča ABA lige. Prošle godine je takođe skromno otvorio sezonu na Jadranu – svega 21 poena u prve četiri utakmice.

Za Partizan bi bilo bolje da kapiten proradi što pre kako bi se uhvatio priključak u Evroligi i izbegli novi kiksevi u ABA ligi. A dogodine bi mogao da preskoči, za njega kobno, četvrto kolo regionalnog takmičenja. Deluje da mu u njemu nula ne gine.

1 komentar

1 komentar

  1. ANTE DOMAGOJ STARI I SIN

    24.10.2023. at 11:53

    PANTER KI DA JE MEČKA A NE PANTER. RRRČE LI RRRČE. POLIVAJ TE GA BRAĆO GLODARI SA KOFE S LEDENU VODI INAČE ODE MAS’ U PROPAS’. AKO JOŠ NE PODMAŽETE SUDCE S TO DOLE MURATOVO U ONEM LEVOM DŽEPČETU, SPREMLJENO ZA OSVAJANJE TITULA IMA DA RIPATE KI POPARENI I U ČETVRTAK I U PONEDEONIK

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.