Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

AKO ZVEZDA IZGUBI TRKU SA PARTIZANOM ZA TITULU Džarovski zna ko će da bude novi trener crveno-belih od leta… (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Stanković "mora da pazi" (Foto: Starsport)

Crvena zvezda drži pol poziciju pred poslednju etapu trke za titulu sa Partizanom. Četa Dejana Stanković drži sve u svojim rukama.


KVALIFIKACIJE ZA SP: Kvota naše kladionice da će Severna Makedonija da se plasira u Katar je 8.00. Meč u Portu počinje u 20:45.


Međutim, mnoge zanima i šta bi se dogodilo na “Marakani” da crveno-beli izgube trku za ljutim rivalom. Legendarni estradni menadžer i maher za nameštanje fudbalskih utakmica Velibro Džarovski zna ko će da sedne na klupu Crvene zvezde od jula ako Partizan bude šampion Srbije.

Reč je o sadašnjem selektoru Severne Makedonije Blagoju Milevskom. Tvorcu pobede nad Nemačkom u kvalifikacijama za SP i senzacije u Palermu od pre pet dana.

Meni je selektor prvi komšija, s njegovim ocem sam igrao fudbal i deli nas samo živa ograda. Držao sam ga kao bebu u rukama i on će biti novi trener Zvezde, ako se slože Džaja, Terzić i kompanija. To bi moglo da se desi već na jesen, ako Partizan stigne do titule. Pančev i ja ćemo ga dovesti u Zvezdu, pa posle neka ide u Bajern, Real, Mančester… Budući trener Zvezde treba da bude Bobi Milevski – kazao je za “Objektiv” Velibor Džarovski.

Selektor Makedonije Blagoje Milevski napravio je čudo (Foto: Beta/AP)

On je takođe stao u odbranu seletkora Srbije Dragana Stojkovića Piksija na napade iz Crvene zvezde da favorizuje Partizan kao neformalni predsednik FS Srbije.

Piksi je bolestan zvezdaš, te priče da pomaže Partizanu nemaju veze s mozgom – jasan je bio Džarovski.

Naravno, daleko je Balgoje Milevski od klupe Crvene zvezde. Kako Zvezda igra teško je poverovati da će Dejan Stanković uskoro da ode sa “Marakane”, sem ako ga na to ne nagovre dve finansijski moćne ponude iz Dubaija.

SRPSKI NAPADAČ PONOVO U CENTRU PAŽNJE Jović rekao “ne” Piksiju!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.