Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POVRATAK OTPISANOG Kovačević ponovo u sastavu Vojvodine!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Vladimir Kovačević (Foto: Foto: Jelena Grlić )

Na početku ove sezone bio je standardan, ali je vremenom postao “višak” u sastavu Vojvodine. Vladimir Kovačević više od tri meseca bio je potpuno u drugom planu, ali se njegovo ime ponovo našlo u konkurenciji za najbolju postavu.


KVALIFIKACIJE ZA SP: Kvota naše kladionice da će Severna Makedonija da se plasira u Katar je 8.00. Meč u Portu počinje u 20:45.


Dete novosadskog kluba i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, nastavio je da individualno trenira u FC „Vujadin Boškov”. Na Kovačevića, ali i Momčila Mrkaića, u Vojvodini nisu računali, pa nisu ni išli sa ostatkom tima na zimske pripreme u Tursku. Praktično, od gostovanja Vojvodine u Novom Pazaru polovinom decembra, ime Kovačevića bilo je van takmičarske ekipe.

U međuvremenu, otišao je Slavoljub Đorđević, a novi šef struke Dragan Radojičić vratio je iskusne igrače u trenažni proces sa ekipom. Proteklog vikenda Vojvodina je odigrala trening utakmicu sa Spartakom, a Kovačević i Mrkaić na terenu su proveli po 60 minuta.

Posle tri meseca vratio sam se u tim i zaista sam bio presrećan kad sam saznao da klub i struka ponovo računaju na mene. Iako ni ne znam zbog čega sam bio odstranjen, kao profesionalac i vojnik kluba redovno sam trenirao i sad osećam veliko zadovoljstvo što trener Radojičić računa na mene – rekao je Kovačević za Sportski žurnal.

Vojvodina je u situaciji da se bori za plasman u gornji deo tabele, jer nije osigurala nastup u plej-ofu, iako je do pre nekoliko nedelja to bilo gotovo izvesno. Serijom loših rezultata, Voša je sada pod imperativom pobeda u poslednja dva kola regularnog dela prvenstva. Sledi okršaj sa Radničkim u Kragujevcu, a Radojičić ne može da računa na Igora Jeličića, koji ima žute kartone, tako da je vrlo moguće da će upravo Kovačević dobiti novu šansu u startnoj postavi.

– Iako je iza mene duga pauza, pokušaću dobrim radom da zaslužim šansu u Kragujevcu. Svestan sam da za to mesto konkurišu još neki odlični igrači, a ukoliko trener bude odlučio da meni ukaže poverenje, daću sve od sebe, pa i više od toga da pomognem ekipi i prekinemo seriju od pet poraza – motivisan je Kovačević.

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE ŠALA Rusija razmatra istupanje iz UEFA i prelazak u drugu asocijaciju! Sve zavisi od kongresa FIFA

KVALIFIKACIJE ZA SP – AZIJA Remi Japana sa Vijetnamom bez posledica, Iran siguran protiv Libana

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.