Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRIJA MU HUMSKA Ćirković ponovo srušio Partizan, pa poručio za MBS: Zvižduci me motivišu! Cilj nam je da prestignemo crno-bele

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Ćirković predvodio TSC do tri boda u Humskoj (Foto: Starsport)

Lider ekipe iz Bačke Topole. Drugi je strelac lige sa dva gola manje od Saldanje, a u nedelju veče je drugi put u sezoni osvojio Humsku.


LA LIGA: Kvota na pobedu Barselone protiv Valensije u našoj kladionici je 1.38. Utakmica počinje u 21:00. 


TSC je ponovo slavio protiv Partizana u gostima (2:1). Ovoga puta nije bilo ubedljivo kao jesenas (4:0), ali je ekipa Žarka Lazetića ponovo mnogo toga pokazala crno-belima.

Još se “grobari” nisu oporavili od gola direktno iz kornera koji je dao Aleksandar Ćirković krajem novembra prošle godine, a najbolji strelac Bačkotopolčana je ponovo tresao mrežu Aleksandra Jovanovića.

Najbolji fudbaler TSC-a ove sezone sumirao je utiske velike pobede u Humskoj, kao i sjajnih partije tokom čitave sezone, u razgovoru za MaxBet Sport.

Zadovoljan sam sezonom. Došao sam iz Rusije, tamo nisam igrao puno. To me je ovde mučilo na početku. Posle sam uhvatio ritam i dobro sam završio prvi deo. Rekao sam sebi da će druga polusezona da bude bolja, učinio sam sve što je do mene i to je sada veoma dobro. Za to su zaslužni moja porodica, devojka, stručni štab i saigrači na terenu – rekao je Ćirković na početku razgovora za naš portal.

Partizan bez rešenja za Pantovića i Ćirkovića (Foto: Starsport)

SVE JE SPORTSKI DOK NIŠTA NE LETI SA TRIBINA

Deluje da ga Humska posebno motiviše, ako se pogleda impresivan učinak. Ipak, Ćirković nas uverava da on u svaki meč ulazi sa podjednakom željom.

To se tako namesti. Idem svaku utakmicu da pobedim i pomognem ekipi golom ili asistencijom. Sa istim motivom idem na svaki teren, sa željom da pobedim. Desilo se da na obe utakmice u Humskoj dam gol i da na taj način pomognem ekipi. 

Igrao je u nedelju veče pod velikim pritiskom. Prilikom svakog kontakta sa loptom, čuli su se zvižduci sa tribina stadiona u Humskoj. To mu nije smetalo, baš naprotiv.

Volim zvižduke. Svi su protiv tebe i to me motiviše. Ima mnogo takvih igrača. Probudi se u meni dodatni inat i onda igram još jače. To je po meni sve sportski, dok ništa ne leti sa tribina. Ništa im ne zameram – objašnjava Aleksandar Ćirković.

Polako se privodi kraju još jedna sezona u kojoj Žarko Lazetić pravi ozbiljan posao sa TSC-om. Ovo je prva godina saradnje Ćirkovića i Lazetića, a mladi fudbaler može samo da bude prezadovoljan odnosom trenera ka ekipi.

On je vrhunski trener, za mene najbolji u Srbiji. Ima svoj stil igre. Igramo lep fudbal, uvek napadački. Znamo i da se branimo. Ne možemo mi 90 minuta da držimo loptu. Njegov ogroman uticaj je na sve nas. On je 200 odsto na svakom treningu, na utakmici još više. Čim sam došao video sam da mi prija taj njegov fudbal i da je to ono što želim i ja da igram. 

UVEK IDEMO NA POBEDU

Posle pobede u Humskoj, TSC već u četvrtak gostuje na “Marakani”. Uspeli su jesenas da uzmu bod na ovom stadionu, a ambicije se ne menjaju u odnosu na tada.

Mi uvek idemo na pobedu, koji god rival da bude sa druge strane. Sigurno da neće da bude lako, znamo svi kako igra Zvezda na “Marakani”. Biće dobra poseta, biće to dobra utakmica ako nas posluži vreme. Ukoliko budemo na nivou i budemo pravi, verujem da možemo da uzmemo bod ili bodove. 

TSC je prošle sezone uspeo da napravi veliko iznenađenje i sezonu završi kao drugi. U ovom trenutku imaju četiri boda manje od crno-belih, ali i dalje veruju da bi mogli da ponove uspeh.

Mi smo ovom pobedom uhvatili korak za drugim mesto. Da smo izgubili bilo bi završeno. Napravili smo sad pritisak na Partizanu i on sada mora da pobeđuje. Nama je naravno cilj da ga prestignemo i uzmemo drugu mesto – jasan je Aleksandar Ćirković u razgovoru za MaxBet Sport.

3 Komentara

3 Comments

  1. Aktivista glidarski Joojo YAYAROGLUiz Rumenke

    29.04.2024. at 13:10

    Dače Bog,sunko,da i’ izbacite da ne igraju Evropu! Iskreno i ja i’ mrzim ,da i’ ne vidim te šoftare!!!

    • Aleksandar

      29.04.2024. at 14:29

      I jesi u pravu, s obzirom na nenoromalnu mrznju od strane grobara i mogu slobodno da kazem jedno neprijateljsko ponasanje prema Zvezdi.

  2. Šampinjoni iz rupe

    29.04.2024. at 16:33

    Vidi ovo Aktivista gore, pa Aleksandar odgovara, ovaj ladno počeo sam sa sobom da razgovara. Dočekao i on da ga neko podrži ahahaha A lekovi stoje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.