Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BLAGO Zvezda sprema naslednika Aleksandra Dragovića (VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Štoper crveno-belih Aleksandar Dragović (Foto: Starsport)

Odbrana kao sat. Veoma bitno za ekipe, koje imaju vrhunske domete i dolaskom Aleksandra Dragovića je napravljen najbolji potez Crvene zvezde, prethodnih nekoliko godina.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Radničkog protiv Kolubare je 1.68. Meč u Nišu počinje u 18:00.


U nedelju je popularni Drago napunio 31 godinu uz čestitke navijača, a jasno je da pored njega ove sezone stasao Strahinja Eraković. Postao je standardan “bonus” i treba da nastavi uspon. Naslednik se polako sprema u Grafičaru.

Vec posle nekoliko utakmica u filijali Stefan Leković je potvrdio ekstra potencijal. Momak rđjen 2004.godine je prvi u istoriji kluba koji je za dva meseca dva puta produžavao ugovor! Crveno-beli hoće da sačuvaju svoje blago.

Stameni štoper se polako brusi da se na leto preseli u najbolji tim, počne da igra i u buducnosti donese profit. U dresu “ljubicastih” dominira na terenima Prve lige Srbije, a brojni potezi kao protiv lidera, Inđije, pre nekoliko dana, dokaz su kvaliteta. Nije bez razloga u fokusu Reala, Juventusa, Salzburga…

Izborio se da bude u omladinskoj selekciji Srbije kao najmlađi… U sredu ima test protiv Hrvatske u Staroj Pazovi.

PROČITAJTE JOŠ:

“POMOĆ PRIJATELJA” Lesor okupao Avramovića: “Vruć je, baš vruć!” Šmekerska reakcija junaka crno-belih (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.