Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

KOSTIĆ ODUŠEVLJEN DEBIJEM: Bio sam uplašen… Motivisan sam da radim još jače! (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Andrej Kostic (foto: MaxBet Sport)

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća budući da su u savladali Čačak 94 sa 87:52. Crveno-beli su rutinski nadigrali čačanski tim, a priliku da se dokaže dobio je i mladi Andrej Kostić.


PORTUGALIJA: Famalikao – Rio Ave (21.15), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 2.10


On je na debiju pokazao raskošan talenat, te je za sedam minuta na parketu pored pogođene trojke, zabeležio blokadu i polaganje.

– Osećaj je stvarno neverovatan. Treninzi su mi mnogo značili, već neko vreme sam sa njima (prvotimcima). Saigrači su mi davali podršku sve vreme. To mi je podstrek i motiv da radim još jače. Zaista je bilo nestvarno, malo sam se uplašio, ali je kasnije sve došlo na svoje.

Kao što je već pomenuto, posle trojke koju je postigao, usledila je i rampa, a Kostić je otkrio šta mu je više značilo od ta dva poteza.

– Pa mislim da je svakako trojka – istakao je mladi Andrej, pa dodao:

– Motivisan sam da radim dalje još jače i da budem spreman za sledeće prilike. Nestvarno, sve mi je kao san. Pomažu mi mnogo svi igrači, iskusniji su od mene, treneri takođe. Zaista prelepo. Zaista su svi tu uvek, nema nikoga koga bi izostavio. Pre nego što sam ušao u igru dobio sam savet da budem miran i slobodno da šutiram. Da budem “lagan”.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.