Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

SFEROPULOS: Čačak je igrao specifičnu odbranu… Videli ste da Teo nije 100 odsto spreman

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Sferopulos i Ilić (Foto: MaxBet Sport)

Zvezda je u finalu. Imaće izabranici Janisa Sferopulosa priliku da se u subotu veče od 21:00 bore za trofej protiv Partizana.


PREMIJER LIGA: Kvota na pobedu Liverpula protiv Brentforda u našoj kladionici je 1.60. Utakmica počinje u subotu od 13:30. 


Grk je zadovoljan kako je njegov tim izgledao posle odigrane tri četvrtine, a osvrnuo se i na specifičan način igre u odbrani košarkaša Čačka 94.

– Čestitam igračima na utakmici, načinu na koji smo odigrali. Oni su igrali odbranu na specifičan način, parkirali sve igrače u reket i terali nas na šut sa distance. Od početka druge četvrtine igrali smo bolju odbranu i uz dobra rešenja u napadu što nas je dovelo u prednost. Kada je počela treća četvrtina tražili smo najbolje opcije za nas, igrali smo dosta bolje i opuštenije. Zato smo igrali dosta bolje. Nismo počeli dobro, ali posle smo tri četvrtine igrali baš onako kako smo želeli – smatra Sferopulos.

Za razliku od utakmice sa FMP, Miloš Teodosić je ovoga puta dobio određene minute na terenu.

– Videli ste da Teodosić nije 100 odsto spreman, još oseća bol, ali može da odigra neke minute – objasnio je Janis Sferopulos.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.