Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Australijanci Đokovića držali u zatvoru, zabranili mu da igra, a sada mu čestitali 1000. pobedu (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković sa tortom koju je dobio posle meča (Foto: Beta/AP)

Čelnici Australijan opena izgleda nemaju obraza. Još su sveža sećanja na torturu kroz koju je prošao najbolji teniser sveta Novak Đoković.


ATP RIM: Od 16 igraju Đoković  – Cicipas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Đokovića 1.45. 


Njega su u januaru prvo zatvorili po dolasku u Australiju kao najgoreg kriminalca, a onda ga proterali iz zemlje. Tako naš teniser nije mogao da odbrani titulu na prvom grend slemu ove godine. Ipak, sada su ga se setili.

Na Fejsbuk stranici Australijan opena osvanula je Đokovićeva fotografija na kojoj je i broj 1000. Time su mu čestitali 1000. pobedu u karijeri kojom se plasirao u finale mastersa u Rimu.

Da su mu dozvolili da igra ta brojka bi bila premašena još ranije.

Rival u borbi za pehar biće mu Stefanos Cicipas, a taj meč počinje u 16 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠMEKERSKI Rud posle poraza uputio Novaku osam reči koje će dugo da odzvanjaju (VIDEO)

Tunišanka Žaber u finalu Rima

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.