Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

AVRAMOVIĆ UOČI POČETKA SEZONE: Doživeo sam emotivno pražnjenje, ali sam “namestio” glavu (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Aleksa Avramović (Photo by Starsport.rs ©)

Jedan od najzaslužijih za srebrnu medalju reprezentacije Srbije na proteklom Svetskom prvenstvu svakako je bio Aleksa Avramović. Košarkaš Partizana je na “Medija deju” Evrolige govorio o pomenutom dostignuću, ali i o predstojećoj klupskoj sezoni.


PARAGVAJ KUP: Sero Porteno – Amelijano (23.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.80


EMOTIVNO PRAŽNJENJE I ULAZAK U NOVU SEZONU

Prvu utakmicu u regionalnom šampionatu Partizan igra protiv Mornara.

– Počinje nova sezona za koju smo se dobro pripremili. Danas nam je naporan dan, osam sati smo već u sali, ali će sutra da bude bolje, bićemo spremni za Mornar – rekao je Avramović, pa dodao:

– Motiva i energije nikada ne nedostaje. Posle uspeha na Mundobasketu je došlo do emotivnog pražnjenja, ali sam namestio glavu i već sada mislim o predstojećoj sezoni.

Aleksa Avramović (foto: Starsport)

Crno-beli su tokom leta uspeli da zadrže dobar deo ekipe iz prošle sezone, ali su stigle i pojačanja.

– To su sve novi karakteri, za njih je trener nov i sistem je drugačiji. Mi koji smo treću godinu ovde zajedno, tu smo da im pomognemo da se što pre adaptiraju na novu sredinu, na trenera, na nove zadatke i na njihovu ulogu u svemu ovome.

DOČEK PO POVRATKU SA MUNDOBASKETA

Na samom kraju, prokomentarisao je doček koji je dobio u svom rodnom Čačku:

– Šta da vam kažem… To su stvari koje se pamte čitavog života. Bilo je fenomenalno, došlo je mnogo dece i srce mi je bilo puno. To su neke iskrene emocije koje se zariju u srve i ostaju tu za ceo život. Svaki dan se prisećam tih divnih scena – podvukao je Avramović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.