Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

AZAROV JE POTPISAO ZA ŠAHTJOR, DETALJ NA DRESU JE MNOGIMA ZAPAO ZA OKO Zvezda i Partizan bi rado imali nešto slično, ali bi usledile munjevite sankcije! (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Irakli Azarov je napustio Crvenu zvezdu (Foto: Starsport)

Irakli Azarov novi je fudbaler Šahtjora iz Donjecka. To su danas potvrdila oba kluba. Crvena zvezda će na ime obeštećenja da inkasira 3.000.000 evra, što je deset puta više od 300.000 evra koliko ga je platila Dianmu iz Batumija.


KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Antverpen i AEK sastaju se u 21.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 2.12.


Sjajan posao uprave Crvene zvezde, jer Gruzin na “Marakani” nije imao ni veliku platu, oko 120.000 evra godišnje. U Ukrajini će po saznanjima MaxBet sport da zarađuje tri puta više.

Šahtjor je danas potvrdio kupovinu Iraklija Azarova. Postavio je njegovu sliku u narandžasto-crnom dresu “rudara”. Jedan detalj zapao je za oko mnogima, a to je ukrajinska zastava između grba i loga sponzora. Na njoj su ucrtane sve teritorije ove zemlje priznate poveljom UN-a, Luganjsk, Donjeck, Herson, Zaporožje i Krim.

Nema sumnje da bi Crvena zvezda, Partizan i ostali klubovi Superlige Srbije rado stavili srpsku zastavu u obliku naše zemlje na dres sa sve ucrtanom okupiranom teritorijom Kosova i Metohije. Nažalost, poznati su dvostruki aršini onih koji vode svetsku politiku i kada bi se tako nešto desilo UEFA bi oštro sankcionisala naše klubove.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.