Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BURNO U NIŠU Trajkoviću postavljen ultimatum! Evo šta mora da uradi… Ako ne uspe, sledi smena

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nikola Trajković (Foto: Starsport)

Radnički iz Niša je veoma loše počeo sezonu u Superligi Srbije i posle četiri kola je na dnu, bez ijednog boda. Takav učinak je izazvao reakciju čelnika kluba iz najvećeg grada na jugu Srbije.


Kvalifikacije za LŠ: Na meču Rakov – Kopenhagen, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru ug 2P2+.


Kako prenosi Sport klub, pred trenera Nikolu Trajkovića je stavljen ultimatum. Mora da osvoji bar sedam bodova u sledeća tri kola. Ako u tome ne uspe, sledi rastanak.

Ekipu iz Niša očekuje najpre duel kod kuće protiv imenjaka iz Kragujevca. Sledi gostovanje Javoru u Ivanjici, a potom u tom mini ciklusu i domaćinstvo IMT-u. Dakle, pred Trajkovićem je nimalo lak zadatak.

Ukoliko ne uspe, prvo ime na listi kandidata za njegovog naslednika je iskusni Tomislav Sivić. On je tokom prošle godine u kratkom periodu već bio na klupi Nišlija.

Nikola Trajković, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je ovog leta postavljen za šefa struke Radničkog i ovo mu je prvi samostalni trenerski posao, ne računajući početni angažman u nižerazrednom norveškom Fleju. Bio je asistent u sadašnjem klubu i u Malmeu.

1 komentar

1 komentar

  1. AHHH MERAKA

    22.08.2023. at 20:42

    Vrćite Šarca, sve mu je oprošteno! 🥴

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.