Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

GDE SU, ŠTA RADE? Aksel Bakajoko se posle devet meseci bez posla vraća u region, evo gde nastavlja karijeru…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aksel Bakajoko je na novom zadatku (Foto: Starsport)

Na “Marakanu” je na preporuku Dejana Stankovića stigao 2021. godine kao nekadašnji mladi reprezentativac Francuske. Uveravali su nas i Crvene zvezde tada da je reč o kvalitetnom igraču, ali…


LIGA EVROPE: U četvrtak od 18:45 igraju Sparta Prag – Liverpul, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.88.


Prirodno je trebalo da bude desno krilo. Na kraju su od Aksela Bakajoka na “Marakani” pokušali da naprave desnog beka. Na kraju je misija bila neuspešna. Za crveno-bele je odigrao osam utakmica i upisao svega 201 minut.

Leta 2022. godine je napustio Crvenu zvezdu sporazumnim raskidom saradnje. Osam meseci je bio bez kluba, a onda je završio u Čonan sitiju. Reč je o drugoligašu iz Južne Koreje. Tu se nije dugo zadržao i posle tri meseca je napustio Daleki istok.

Francuz poreklom iz Obale Slonovače je ponovo imao pauzu od devet meseci bez kluba, a sada se vratio u naš region. Aksel Bakajoko je novi fudbaler slovenačkog drugoligaša Tabor Sežana. Da stvar bude komičnija, reč je o klubu koji je poslednjeplasirani tim druge lige i preti mu selidba u treći rang takmičenja.

Tabor Sežana je poznat po tome što mu je trener pre nekoliko godina bio čuveni italijanski reprezentativac Mauro Kamoraneze i tada su završili kao sedmi u prvenstvu Slovenije. Kasnije je došlo do ispadanja u drugu ligu. Videćemo da li će ga selidbe u niži rang sada spasiti bivši fudbaler Crvene zvezde – Aksel Bakajoko.

Tabela ne obećava:

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.