Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

RADNI SASTANAK Srpski menadžer u poseti Barseloni (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Deko, Mingelja i Stojadinović u prostorijama Barselone (foto: Privatna arhiva)

Sledi finiš sezone, a kuju se planovi za leto. Neki potezi se vuku u jeku takmičenja sa ciljem da se realizuju u bliskoj budućnosti. Evropski giganti uvek imaju viziju na duže staze.


LIGA EVROPE: Benfika – Rendžers (21.00), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 1.70


Godinama poznati srpski menadžer Zoran Stojadinović ima uspešnu saradnju sa Barselonom, a u četvrtak je imao radni sastanak na kojem bio sportski direktor Deko i čuveni menadžer Mingelja, koji je vodio karijere: Maradone, Mesija, Romarija, Stoičkova…

MaxBet Sport je došao do slike sa lica mesta iz kancelarije slavnog kluba u kojoj radi prvi čovek sportskog sektora. Bivši as kluba i proslavljeni reprezentativac Portugalije je nekoliko puta bio u Beogradu i posebno ceni srpske talente.

Mnogi mladi igrači sa prostora bivše Jugoslavije su pod prismotrom skauting službe giganta koja je letos preporučila tinejdžera iz Hrvatske. Školuje se u “B” timu, a poznato je da Barsa daje šansu svojim produktima iz škole. Neki novi posao je moguć na leto, mada nije lako u jakoj konkurenciji doći do dresa slavnog kluba.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.