Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Barać svestan šta Megu čeka u Baru: Najteži mogući rad u odbrani

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Marko Barać (Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović)

Košarkaši Mege nastavljaju sa takmičenjem u ABA ligi. Prvi izazov posle reprezentativne pauze očekuje ih u Baru, gde će u nedelju od 17 gostovati ekipi Mornara. Izabranici Marka Baraća će posle prve pobede u sezoni nad ekipom Studentskog centra pokušati u dvorani Topolica da nastave sa dobrim partijama protiv ekipe koja posle šest kola ima polovičan učinak (3-3).


NBA: U ponoć igraju Atlanta – Toronto, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


Očekuje nas gostovanje protiv napadački orijentisane i vrlo potentne ekipe Mornara. Znamo odakle preti najveća opasnost i ova utakmica zahteva najteži mogući rad u odbrani. Nadamo se da smo uspeli sa ovih nekoliko kolektivih treninga da se vratimo u dinamiku koju smo imali pre reprezentativne pauze – rekao je Barać.

Dragan Milosavljević je svestan da Megu čeka težak zadatak, a izdvojio je dvojicu prvotimaca Mornara kao najveće pretnje.

Mornar je dobra i talentovana ekipa sa puno poena u rukama. Izdvojio bih Derona Rasela i Vladimira Mihailovića koji imaju 50 poena u rukama i sigurno da od njih preti najveća opasnost, uz ostale igrače koji imaju talenta da veoma lako dođu do poena. Ekipa koja sigurno igra daleko bolje na domaćem terenu i očekuje nas veoma teška utakmica u kojoj moramo da budemo u stavu i agresivni 40 minuta. Da bez velikih oscilacija odgovorimo čvrstinom, pre svega u odbrani – rekao je Milosavljević.

Pred duel u Baru, ekipu Mege pojačao je srpski internacionalac Aleksandar Stefanović. Došao je iz grčkog Kolososa, a iza sebe ima i odličnu koledž karijeru gde je u NCAA četiri godine igrao sa Perdju.

Mega je sa Mornarom delila megdan 11 puta u Jadranskoj ligi i dosad bila uspešnija sa šest trijumfa. Dva puta se iz Bara dosad vraćala sa pobedom.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle pobede nad Makabijem, košarkaši Partizana iznenadili Savića (VIDEO)

Čačani pali u Podgorici i ostali na nuli

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.