Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IZDRŽAO TESTOVE Bahar dobija važnog aduta za nastavak sezone ! “Debi” na Banobom brdu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Barak Bahar (Foto: Starsport)

Pauza je dobro došla za oporavak i zalet za nastavak sezone. I sledi pakleni septembar sa niz važnih utakmica, a Crvena zvezda prema tradiciji posle mini odmora uglavnom beleži pobede.


KANADA: Otava od 23:30 dočekuje fudbalere Pacifika. Kvota na igru 3+ u našoj kladionici je 1.73. 


Veoma važan je start u subotu. Sledi bitan ispit protiv Čukaričkog, a trener Barak Bahar pored tria, koji je stigao poslednjeg dana prelaznog roka moće da računa i na Aleksandra Kataia.

Crveno-bela “desetka” je posle peha sa leđima i dugom pauzom spreman za povratak na scenu. Već nekoliko nedelja popularni Magiko, trenira punim intezitetom.

Doneta je odluka da se ne reskira, a kako saznaje MaxBet Sport krilni napadač je izdržao sve testove i pre nekoliko dana igrao kontrolnu utakmicu. Plan je da se važan adut polako uvodi u takmičarski ritam i prve minute ove sezone treba da upiše na Banovom brdu.

Katai spreman za nastavak sezone (Foto: Starsport)

Ostaje da se sačeka, da li će biti starter ili ući sa klupe, kao Mirko Ivanić sa Novim Pazarom, koji je pre toga pauzirao mesec dana. Tim se polako kompletira za bitne ispite, koji su pred šampionom Srbije.

3 Komentara

3 Comments

  1. Don Vito Corleone

    14.09.2023. at 06:50

    Katai i Ivanić su za dve klase bolji od svih Afrikanaca u Zvezdi! Ova moja tvrdnja će se lako uočiti već u narednim utakmicama.

    • Rajko car

      14.09.2023. at 10:25

      Ako ovaj izraelac to uskoro ne vidi,zaostajecemo 5 bodova i gotovo prvenstvo,a onda cemo ga terati vec u novembru gov… motkom.

  2. Nikola021

    14.09.2023. at 09:49

    Nista i dalje ovde nema bez Kataia,Ivanica i Kange.Za klasu bolji igraci od svih ovih sto su dosli.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.