Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

POBEDA “NA MIŠIĆE” Tinejdžer ušao sa klupe i pogodio posle minut – Vitor Roke je heroj Barselone (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Vitor Roke slavi prvenac u dresu Barselone (foto: Beta/AP)

Fudbaleri Barselone igraju vrlo promenljivo u poslednje vreme, pa su samim tim takvi i rezultati. Ipak, izabranici Ćavija Ernandeza su se oporavili posle poraza od Viljareala, te su danas upisali tri boda protiv Osasune – 1:0 (0:0).


NBA LIGA: Majami – Sakramento (01.30), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.87


Dugo su se Katalonci mučili da probiju otpor gostiju. Na samom početku utakmice Feran Tores je zbog povrede morao da napusti teren, a zamenio ga je Fran Lopez. Ćavi očigledno nije bio zadovoljan Lopezovim doprinosom, te ga je zamenio posle manje od sat vremena provedenih na terenu. To se ispostavilo kao odlična odluka.

Perpspektivni stručnjak je u 62. minutu umesto Lopeza ubacio mladog Vitora Rokea, koji je posle svega minut postigao pogodak i to, ispostaviće se, pobedonosni. Žoao Kanselo je centrirao sa leve strane, a osamnaestogodišnji Brazilac je glavom poslao loptu u mrežu, te je tako zabeležio svoj prvenac u dresu Barselone.

Nevolje za Osasunu tu nisu stale, budući da je u 67. minutu ostala sa desetoricom na terenu. Unai Garsija je napravio prekršaj za žuti karton, što mu je bila druga javna opomena na utakmici i morao je da se uputi ka svlačionici.

Katalonci su do kraja održali vođstvo, te su upisali važan trijumf u borbi za vrh tabele Primere.

PRIMERA – 20. kolo

Barselona – Osasuna 1:0 (0:0)
(Roke 63)

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.