Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BELIĆ RAZGALIO LESKOVAČKA SRCA Dubočica pobedila Inđiju za drugo mesto prvoligaškog karavana! (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Belić sa saigračima proslavlja ponedonosni gol (Foto: Prva liga Srbije/Jutjub,printskrin)

U lepom ambijentu novog leskovačkog stadiona spuštena je zavesa na jesenji deo sezone u Prvoj ligi Srbije. U zaostaloj utakmici 17. kola fudbaleri Dubočice pobedili su Inđiju 2:1 i odlaze na zimski odmor kao drugoplasirani tim lige!


LIGA EVROPE: Od 21 igraju Ajaks – AEK Atina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.


Kada se igra na ovakvom stadionu i perfektnom terenu, onda i prosečne utakmice deluju kvalitetnije nego što zaista jesu. Doduše, duel dva tima iz vrha tabele prvoligaškog karavana bio je prilično zanimljiv, sa dosta tempa i šansi na obe strane, pa se može reći da je opravdao epitet jednog od derbija.

GOLOVI U FINIŠU PRVOG POLUVREMENA

Na golove se čekalo do finiša prvog poluvremena. Najpre je kapiten domaćih Dušan Savić u 43. minutu doveo Dubočicu u vođstvo, ali je samo dva minuta kasnije Milan Maričić izjednačio, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 1:1.

U drugom delu utakmice bilo je uzbuđenja pred oba gola, ali nije stvorena ni jedan prava, izgledna prilika za promenu rezultata. Kada je delovalo da će se meč završiti podelom plena, usledio je momentum Đorđa Belića.

Vezista domaćih osvojio je loptu na centru igrališta, došao je na dvadesetak metara od gola, uputio snažan udarac i uz nešto lošiju intervenciju golmana gostiju Velimirovića svom timu doneo je novu prednost. U preostalih nekoliko minuta Inđija nije uspela da ozbiljnije ugrozi gol rivala, pa je ceo plen ostao u Leskovcu, na oduševljenje preko 1000 navijača Dubočice.

Oba tima prolećni deo sezone dočekuju sa istim brojem bodova, ali Dubočica zimuje na drugom mestu zbog boljeg međusobnog skora.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.