Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

“RESPECT”! Potez Belingema pri ulasku na Etihad zapalio je društvene mreže! Oduševiće i navijače Mančester sitija (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Belingem ulazi na Etihad (Foto: Instagram/ChampionslLaeague/Printscreen)

Real Madrid na poluvremenu vodi protiv Mančester sitija na Etihadu 1:0. Strelac gola bio je Rodrigo posle sjajne akcije Džuda Belingema i Vinisijus Žuniora.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Filadelfija – Majami biti ubačeno više od 207 poena.


Bernardo Silva je propustio nestvarnu šansu za izjednačenje u 19. minutu. Ipak, jedan potez Džuda Belingema pre početka utakmice je oduševio administratore na društvenim mrežama Lige šampiona.

Naime, reprezentativac Engleske je trebalo da izađe na travnati tepih stadiona Etihad, a na putu ka terenu je trebalo da pređe preko grba Mančester sitija. Nije zgazio na amblem rivalskog tima, već ga je zaobišao. Liga šampiona je napisala – “RESPECT”:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UEFA Champions League (@championsleague)

Inače, Džud Belingem nikada nije bio član Mančester sitija. Ponikao je u Sturbridžu, a razvio se u školi Birmingema. Jako mlad je prešao u redove Borusije iz Dortmunda, a sada vedri i oblači u dresu Real Madrida. Pokazao je veliko poštovanje prema Mančester sitiju, možda jednog dana i obuče nebo plavi dres.

1 komentar

1 komentar

  1. iz sljivika

    18.04.2024. at 10:14

    Pa što su ga nalepili na pod ako nije za gaženje?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.