Budimo u kontaktu

ENGLESKA

BEZ POBEDE U 2023. GODINI Kristal Palas smenio trenera

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Patrik Vijera (Foto: Beta/AP)

Fudbalski klub Kristal Palas smenio je trenera Patrika Vijeru posle serije loših rezultata, odnosno niza od 12 utakmica bez pobede. Palas još nema pobedu u 2023. godine, a u sredu je poražen od Brajtona u Premijer ligi sa 1:0, što je treći poraz u nizu tog tima.


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Aston Vila – Bornmut, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.75.


Ekipa Kristal Palasa je 12. na tabeli, ali ima samo tri boda više od Bornmuta koji je prvi u opasnoj zoni i koji ima meč manje.

NEOPHODNA PROMENA

Rezultati poslednjih meseci su nas doveli u tešku situaciju i smatrali smo da je promena neophodna da bismo dobili najbolje šanse da zadržimo status premijerligaša – rekao je predsednik Kristal Palasa Stiv Periš.

Vijera je preuzeo Kristal Palas pre početka sezone 2021/22. koju je taj tim završio na 12. poziciji. Međutim, ove sezone je Palas postigao samo 21 gol na 27 utakmica – manje su postigli samo Vulverhempton, Everton i Sautempton.

Kristal Palas je tako ostao bez trenera pred nedeljno teško gostovanje lideru na tabeli, ekipi Arsenala. Samo pet bodova deli na poslednjih devet klubova na tabeli Premijer lige, a Kristal Palas do kraja šampionata očekuje osam mečeva sa direktnim rivalima u borbi za opstanak.

PROČITAJTE JOŠ:

VEĆ VIĐENO Arsenal opet ostao bez pehara u Evropi posle gola sa pola terena (VIDEO)

PRVA LIGA Podela plena u Užicu, Grafičar u finišu ispustio pobedu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.