Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Bivši miljenik navijača Partizana pojačao klub iz Gruzije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion Partizana (Foto: Printskrin/Youtub/Prorek doo)

Vratio se na scenu. Imao je uspešnu sezonu u Borcu iz Banjaluke, ali dve strane se nisu dogovorile oko nastavka saradnje. To je iskoristio klub iz Gruzije i sklopio važan posao za nastavak sezone.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA Mogu li “lale” da ostanu neporažene u Nikoziji? Kvota naše kladionice na duplu šansu x2 u meču APOEL – Vojvodina (19:00) je 2.45.


Pored Filipa Kljajića, koji je pre mesec dana stigao u Torpedo iz Kutaisija, belo-crnom taboru se priključio Nikola Ninković. Nekadašnji igrač Partizana, Đenove i Askolija je potpisao ugovor do kraja 2024. godine.

Nikola Ninković dok je igrao za Partizan (Foto: Starsport)

Očekuje se da dribler bude veliko pojačanje, ali je imao peh da na treningu povredi mišić. Ipak, postoje šanse da u četvratk nastupi protiv Aktobea na domaćem terenu, u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Ninković je posle pet godina u Italiji izabrao da se oproba na istoku Evrope i novoj ekipi treba da bude adut na dva fronta. Tokom karijere je nastupao još za Kjevo, Empoli, Brešu i Proleter iz Novog Sada.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.