Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Srpske sudije dobile povišice za novu sezonu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Srđan Jovanović je predvodio delegaciju sudija (Foto: Starsport)

Nađeno je rešenje. Da svi budu na kraju zadovoljni pred satrt nove sezone. Sudije Superlige prihvatile su ponudu Fudbalskog saveza Srbije i takse su im povećane za 25 odsto, kao što je MaxBet Sport najavio pre desetak dana, posle najave da je moguć štrajk.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA Mogu li “lale” da ostanu neporažene u Nikoziji? Kvota naše kladionice na duplu šansu x2 u meču APOEL – Vojvodina (19:00) je 2.45.


Najavljena je progresivna povišica i od leta 2024. godine, što je utanačeno sa potpredsednikom FSS Branislavom Nedimovičem. Delegaciju sudija predstavljali su Srđan Jovanović, Novak Simović, Aleksandar Živković, Marko Ivaković i Milan Mihajlović. Srpska kuća fudbala izašla je sa konstruktivnim predlogom, a sa novim sponzorskim ugovorom biće prostora i za ispunjenje prvobitnih zahteva arbitara već od sezone 2024/2025.godine.

Istovremeno, najavljena je kupovin nove opreme u narednom periodu i stvaranje svih potrebnih uslova da delenje pravde na našim terenima bude pod konac. Sudijska komisija na čelu sa Dejanom Filipovićem je dobila podršku Izvršnog odbora.

2 Komentara

2 Comments

  1. Polivaj

    27.07.2023. at 11:52

    Morao sam da im dignem plate, ima i bonus za svaki penal za Zvezdu.

  2. Miroslav

    27.07.2023. at 12:53

    Sto im zvizda neda opremu valjd aima vise garnitura. Sramota da igraci zvizde imaj unovu opremu a njihove sudije da nemaju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.