Budimo u kontaktu

EVROKUP

Bleda Budućnost potonula na Kanarskim ostrvima, Cedevita Olimpija niže pobede

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Džastin Kobs (Foto: Starsport)

Odigrani su preostali mečevi 16. kola Evrokupa. Budućnost je u Španiji izgubila od Gran Kanarije sa 84:64 (16:15, 20:18, 26:12, 22:19).


NBA: Od pola sata iza ponoći igraju Majami – Golden stejt, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.27. 


Ovim porazom su Podgoričani ostali bez šanse da obezbede jedno od prva dva mesta u Grupi B koja donose igranje na domaćem terenu u eventualnom četvrtfinalu. Budućnost je odlično počela na Kanarskim ostrvima i povela sa 9:0. Ipak, izabranici Aleksandra Džikića su stali što su domaći iskoristili da preokrenu.

Na krilima Denisa Džeroma Silija, Budućnost je uspela da preokrene u drugom periodu na 33:29, ali do odlaska na odmor nije dala nijedan poen. Domaći su preokrenuli, a do kraja meča su samo uvećavali prednost.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je nekadašnji košarkaš Mege Aleksander Barcelovski sa 15 poena, bivši košarkaš Crvene zvedze Dilan Enis je ubacio 14, a Argentinac Brusino 13. Kod Budućnosti je Sili bio najbolji sa 19 poena, Džastin Kobs je ubacio 12, a Peri i Rid po osam.

Cedevita Olimpija je u istoj grupi savladala Veneciju sa 105:90 (28:10, 28:23, 30:26, 19:31). Ekipa iz Ljubljane je ostvarila devetu pobedu ove sezone u Evrokupu, a šestu u nizu.

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Avguste sa 20 poena, a pratili su ga Ferel sa 17, Jaka Blažič sa 15 i Edo Murić sa 12. Kod Venecije je Sanders ubacio 24 poena, a Tonut 14.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

“Stena” među kandidatima za Kuću slavnih, možete i vi da glasate!

Olimpijakos nije pomogao Zvezdi, sumrak Pirejaca u drugih 10 minuta pogurao ekipu Saše Obradovića

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.