Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

BLIZU SELIDBA IZ MEKSIKA Španski klub želi Paunovića, pregovori već počeli

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Veljko Paunović (Foto: Starsport)

Veljko Paunović bi uskoro mogao da se vrati u Evropu. Srpski trener već godinu dana radi u Meksiku gde sedi na klupi Gvadalahare.


LIGA EVROPE: Od 21 igraju Haken – Karabag, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.55.


Kako prenosi Fabricio Romano, Almerija je zvanično počela pregovore sa Paunovićem. Treba samo da se utvrdi kolika će da bude izlazna klauzula.

Veljko Paunović je do sada sedeo na klupi mlađih selekcija Srbije, a sa reprezentacijom do 20 godina je osvojio svetku titulu 2015. na Novom Zelandu. Posle toga je vodio Čikago Fajer i Reding.

Tokom igračke karijere je nosio dres Almerije, pa bi to bio njegov povratak u klub iz kojeg je otišao 2008. godine. Almerija je poslednja na tabeli i jedini je tim u La ligi koji ove sezone nema nijednu pobedu. Posle osam kola ima skor od tri remija i pet poraza. Zbog toga je krajem septembra otpušten trener Visente Moreno.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.