Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BOGDANOVSKI ZA MBS Ljajić i Suma su veliki profesionalci od kojih mogu mnogo da naučim

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Nikola Bogdanovski (Starsport)

Fudbaleri Novog Pazara u okviru sedmog kola Superlige Srbije u nedelju od 17.00 dočekuju Napredak. Tim povodom, fudbaler domaćeg tima, Nikola Bogdanovski je u razgovoru za MaxBet Sport izneo svoja očekivanja pred pomenuti duel, prilikom čega se dotakao i drugih tema.


SUPERLIGA SRBIJE: Novi Pazar – Napredak (nedelja, 17.00), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 2.15


Novi Pazar trenutno zauzima 11. mesto tabele sa sedam osvojenih bodova, koliko ima i tim iz Kruševca.

– Očekuje nas teška utakmica, Napredak je dobro organizovana ekipa koja je u usponu, budući da je vezala dve pobede zaredom. Svakako, biće to jedan pravi superligaški duel – izjavio je Bogdanovski za MaxBet Sport.

Tokom prelaznog roka klub je, između ostalog, doveo dva ogromna pojačanja.  Ekipu kraj Jošanice su pojačali Sejduba Suma i Adem Ljajić, što dovoljno govori o ambicijama.

Nikola Bogdanovski i Vladimir Lučić

– Cilj u ovoj sezoni je da izborimo plej-of. Tako je, stigli su Ljajić i Suma, obojica su veliki profesionalci. Siguran sam da mogu mnogo da naučim od obojice, pogotovo od Adema jer stvarno iza sebe ima bogatu karijeru i ogromno iskustvo.

Za kraj, povremeni reprezentativac Severne Makedonije, uprkos želji da se oproba u evropskom fudbalu, ističe da je trenutno fokusiran isključivo na Novi Pazar.

– Naravno da imam ambiciju da zaigram i u Evropi, ali ipak mislim da je rano da pričam o inostranstvu. Lepo mi je u Pazaru i srećan sam što sam ovde. Želim da svojim golovima i partijama doprinesem što boljem plasmanu na tabeli.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.